Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nálatok ez mennyire szokás? Elmertek menni idáig vagy ez már súrolja azt a bizonyos határt?
Elsősorban olyan meleg fiúkhoz szól a kérdésem, akiről a baráti társasága nem tudja hogy meleg, illetve jó pasik vannak a haveri társaságban, és szívesen megnéznék a csomagjukat, de nem találnak rá megfelelő alkalmat.
Kérdés:
Karácsony ill. szilveszterkor, mikor eléggé ittas állapotban vagytok (fiúk) és illemhelyen vagy szabadban kell pisilnetek és egy hetero srác a baráti körötökből mellétek áll pisilni megnézitek a farkát ? vannak ilyen esetek vagy valami hasonló ehhez kapcsolódó sztoritok? A válaszokat küldhetitek privát üzenetben is.
Mennyit gondolkodtál ezen a kérdésen?! :D
Nem szoktam megnézni a farkukat, mivel tudom, hogy nem lehet köztünk semmi, így feleslegesen nem élem bele magam és nem kezdek el hiú ábrándokat kergetni. Úgysem lehet az enyém, feleslegesen pedig nem okozok magamnak csalódást, a nézésével meg nem érnék semmit, maximum rácsodálkoznék, hogy milyen szép. :P Mindenki maradjon meg a saját oldalán. Van sok helyes meleg srác, aki kielégítésre, vár és ha szüksége van kielégülésre, akkor tudja, hogy hol keressen. :) 20/f/p
Ugyan még nem volt ilyen, de még józanul is megnézném. :D
Szerintem ez nem kifejezetten meleges dolog.
nekekem egyik haverom nagyon jo pasi de a haverjaim farkaira sose voltam kivancsi :3
18\f
Mindig megnézem a mellettem pisilő farkát.
Volt olyan is, hogy részegen meg is fogtam neki. 2 óra múlva szobán voltunk ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!