Mi a véleményetek azokról, akik csak azért vesznek/nem vesznek fel bizonyos ruhákat, mert (állításuk szerint) fúdemenő vagy fúdegáz, meg hogy másnak feleljenek meg? Aki meg ettől eltér, arra pedig rászállnak és trollkodnak vele?
Most megmondtad a frankót!
Appám, ez fogja megváltoztatni az életem, ja mégsem!
Ha téged nem érdekel, hogy más miért csinálja azt-amit, akkor te se várd el, hogy mást érdekeljen a te véleményed.
Nem vagyunk egyformák, kész...lehetsz te akármilyen lázadójani, attól még ugyan úgy lesz olyan, akit az érdekli, hogy mit diktál a divat.
evolúciós igény, hogy az ember csoporthoz tartozzon, így valamelyest normálisabb beilleszkedni, mint mindenáron kilógni a csoportból, de jó hír, hogy kevés számú ellenálló épp úgy része a csoportnak, mint a beilleszkedők, szóval meg van a szerepe mindenkinek :)
Ez inkább ilyen középiskolai probléma, amikor bizonytalanná válik minden az ember körül, sőt az emberben, a sok változás mellett kell valami állandó, ezt pedig a nyájban találják meg. Később előtérbe kerül az egyéniség is, aztán már nem is lesz ez érdekes kérdés
Nekem is elegem van ebből.
Egyre gyakoribbak a kiközösítések, egyes mentális problémák (pl. szociális fóbia, depresszió, testképzavar, súlyos önbizalom-hiány), a felelőtlenség.
Vannak sokkal fontosabb dolgok is mások külsejénél, és ízlésénél.
Például saját magunkat fejleszteni, küzdeni az álmainkért, szeretettel hozzátenni valamit a világhoz (akár csak egy ici-picit, mondjuk szelektíven gyűjteni a szemetet, vagy hálásnak, kedvesnek lenni), segíteni mindenkinek, akinek csak szüksége van rá (és tudunk), nem utolsó sorban a szeretteinkkel is törődni.
SOKKAL élhetőbb hely lenne ez a világ, ha minél több ember így tenne. :)
XDDD és a konformistának mi köze ahhoz, hogy valaki nem ismeri a fogalmak valódi jelentését? (mint többek között az egyéniségek itteni szószólója, a mi kedves kérdezőnk?!)
#1 voltam.
Ja, és csak hogy tudd, ezt az üzenetet a legújabb iphoneomról írom, amit anyukám vett 3 hete nekem, de lassan kezdem unni, szóval kérek mellé mást is, meg a bmw 320d-t is lecserélem, amit apukámtól kaptam 4hónapja, már annyira de annyira elavult lett, meg nem is menő, hiába a full extra :s :s :s
Éljenek a konformok, éljenek a reformok! kukába az egyén szellemével!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!