Mi a véleményetek azokról, akik csak azért vesznek/nem
vesznek fel bizonyos ruhákat, mert (állításuk szerint)
fúdemenő vagy fúdegáz, meg hogy másnak feleljenek meg?
Aki meg ettől eltér, arra pedig rászállnak és
trollkodnak vele?
Figyelt kérdés
Én személy szerint rendkívül sznobnak/egoistának tartom őket. Tele van a padlás ilyen divatmajmokkal,mindig azt nézik,mások mit szólnak,magukat pedig elnyomják.Nem képesek őszintén és szabadon élni,ha meg te nem olyan vagy,akkor bántani fognak,ki szerint normális ez?Igyekszem elkerülni az ilyen úrhatnám,megfelelni vágyó,nyájszellemű kispolgárokat!Inkább vessenek még azért,mert egyedi vagyok,mint hogy kövessen a nyájat.A társadalom belénk erőszakolta,hogy egyformának kell lenni,ha valaki meg szabadabb,azt mindig bántja a nyáj.De én csak a saját fejem után megyek,akaratos vagyok,és semmilyen nagyzoló,jellemtelen féreg nem mondhatja meg,hogy milyen legyek kívül belül!VANNAK MÉG EGYÉNISÉGEK??ELEGEM VAN EBBŐL A MENŐ-CIKI MENTALITÁSBÓL,remélem másnak is!
#10-es, fáj, hogy a szüleim ennyi mindent megadnak nekem?
Most csak egy 128GB-os i6s plusom van amúgy, de várom, hogy kijöjjön a 7es, mindig is az elsők között kaptam meg, most is így lesz :)))
Amúgy sem szoktam 1 telefont 1évnél tovább használni, mert az milyen gáz már, ha több éves telefonnal kell megjelennem valahol, nem??
#9-es voltam
#cash :p
#yolo :*
#rich ^-*
2016. aug. 12. 11:42
12/27 anonim válasza:
#11 Dehogynem gáz,a te rétegedben minden az,ami nem a legdrágább,legújabb,legrajosabb!Én viszont büszke vagyok rá,hogy akkora paraszt vagyok,hogy más rétegbe tartozok,nem a maszlagok közé!Hiába kapsz még mindent,sosem leszel boldog,és kívánom,hogy sose legyél az!1-2 volt osztálytársam is olyan volt mint te,akiken azóta csak röhögök!Másolat vagy:D
2016. aug. 12. 18:34
13/27 anonim válasza:
#11 Előző vagyok.És a BMW-t mikor cseréled már le,ha így felvágtál vele,mi??Te csicskagyerek!Nem gáz,hogy ekkora műmájer vagy?!
2016. aug. 12. 19:21
14/27 anonim válasza:
A bmw-t már rég lecseréltem.... de ne zavarjon :pp
Most egy ford mustangot néztem ki magamnak, de apukám azt mondta, hogy 30millió fölött nem veszi meg nekem az autót :s
2016. aug. 12. 23:44
15/27 anonim válasza:
Azt hittem,annyi pénzt fizetni nem elég,szerintem annál vannak drágább kocsik is!(Azért mondom,mert a te családod egy sznob csürhe,tiszta cinkek vagytok)!!
2016. aug. 13. 02:03
16/27 anonim válasza:
Igen, ebben igazad van, tényleg vannak drágább kocsik, de az utóbbi napokban nagyon furcsán viselkedik, állandóan azt szajkózza, hogy megint csak ingatlanokat akar vásárolni... csak pesten megint van 3 új háza, meg a rózsadombon akar most venni nekem 1 új építésűt, de hiába mondtam neki, hogy nem kell, inkább egy vagány autót vegyen, nem akar csak 30milliót költeni :sss
De megoldottam am, keresztanyámtól kértem mellé, aztán mondta, hogy 30 milliót ő is hozzá ad nekem, tehát 60 millióért nézhetek új autót :))))
2016. aug. 13. 06:54
17/27 anonim válasza:
Azt tele is kell majd tankolni,annyit kell vele utazni,amíg ki nem fogy,aztán megint teletankolni!Azt javaslom,menj ki az autópályára,menj minél gyorsabban,így jobban fogy a benzin!És ha megállsz a kútnál,a akkor tele kérd,utána folytasd,amit az előbb írtam!Így több zsozsó megy kárba:):)De hát nálad az a jó,nem?!XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!