Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hiszik a nők, hogy...

Miért hiszik a nők, hogy festett szőke hajjal majd jobban néznek ki?

Figyelt kérdés
Annyira erőltetik, főleg az idősebbek, hogy fiatalabbnak nézzenek ki, hogy már közröhej tárgyai lesznek, ahogy sárgára festik a hajukat.Igen, sárgára, mert az nem szőke! Én eredeti szőke és kék szemű nő vagyok és tökre furcsállom ezeket a mű szívott hajú nőket, a genetika nem nekik dobta ezt a labdát, miért nem törődnek bele? Most nem azokra gondolok akik sötét szőkék, ők fessék a hajukat, de akik kreol és khmm "barnák azoknak nem áll jól, sőt inkább vicces a nagy barna szemöldök+barna szem és a csibe sárga hajuk. pluszba még igénytelen is a hajuk rendszerint mert a peroxid széttöri a hajukat... és ezek miatt lennék én a szőke nő? :D mármint én lennék a hülye mert szőkének születtem, nem ők...de persze úgymond az eredeti szőkéket majmolja az egész világ, meg még kék kontaktlencsét is rakatnak be, csak, hogy imitálják az eredetiket. Persze mindenkinek saját döntése, de könyörgöm, aki nem annak született miért nem törődik bele amit kapott? Nagyon szép barna és fekete hajú nők is vannak, akik a saját hajszínükkel a legszebbek szerintem.

2016. aug. 1. 14:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
31%

Mert sok BUTA nők azt hiszik hogy szőkére festik hajukat akkor ő olyan 10/10 szuper szép nő lesz mint szőke híres gazdag nők.

Azt vettem észre, szőkére festet hajú nők magukat huu de nagyon egyedi különleges atyúristennek hiszik magukat.

Ott a gond kérdező. Amikor olyan nők is szőkére festi a haját akinek BORZASZTÓAN néz ki szőke haj.1 Ugy néz ki szőkére festet haja mint gagyi szőke parókát hordana.2 Nagyon őregiti festett szőke haj.3 Szőke festett hajjal még rondább lesz.

2016. aug. 1. 18:53
 22/24 anonim ***** válasza:
69%
annyira értelmetlen hogy ezzel foglalkozol :) miért zavar, most őszintén, hogy más milyen színűre festi a haját? valamiért nagyon olyan érzésem van hogy kicsi az önbecsülésed, és ezzel próbálod magadat "szépíteni" hogy másokat lehúzol, mert hogy "csibe sárgára" festik a hajukat :D hidd el, szebb egy csibesárga hajú kedves, értelmes lány, mint egy FÚDENAGYON TERMÉSZETES VAGYOK kis buta liba :)
2016. aug. 1. 20:36
 23/24 anonim ***** válasza:
A 3. válaszoló vagyok. Szőkésbarna hajam van és sosem volt még kiszőkítve és nem is tervezem, szóval nem azért kérdeztem, hogy mi közöd hozzá, mert annyira megsértettél :D Csak tényleg kíváncsi vagyok, mitől érzed magad feljogosítva arra, hogy megmondd, ki mit csinál a külsejével.
2016. aug. 1. 20:55
 24/24 anonim ***** válasza:
te nagyon unatkozhatsz
2016. aug. 2. 00:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!