Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hiszik a nők, hogy...

Miért hiszik a nők, hogy festett szőke hajjal majd jobban néznek ki?

Figyelt kérdés
Annyira erőltetik, főleg az idősebbek, hogy fiatalabbnak nézzenek ki, hogy már közröhej tárgyai lesznek, ahogy sárgára festik a hajukat.Igen, sárgára, mert az nem szőke! Én eredeti szőke és kék szemű nő vagyok és tökre furcsállom ezeket a mű szívott hajú nőket, a genetika nem nekik dobta ezt a labdát, miért nem törődnek bele? Most nem azokra gondolok akik sötét szőkék, ők fessék a hajukat, de akik kreol és khmm "barnák azoknak nem áll jól, sőt inkább vicces a nagy barna szemöldök+barna szem és a csibe sárga hajuk. pluszba még igénytelen is a hajuk rendszerint mert a peroxid széttöri a hajukat... és ezek miatt lennék én a szőke nő? :D mármint én lennék a hülye mert szőkének születtem, nem ők...de persze úgymond az eredeti szőkéket majmolja az egész világ, meg még kék kontaktlencsét is rakatnak be, csak, hogy imitálják az eredetiket. Persze mindenkinek saját döntése, de könyörgöm, aki nem annak született miért nem törődik bele amit kapott? Nagyon szép barna és fekete hajú nők is vannak, akik a saját hajszínükkel a legszebbek szerintem.

2016. aug. 1. 14:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
65%
jaj kedves kérdező de kis buta vagy :D látszik hogy különlegesnek tartod magad mert neked eredeti szőke a hajad :) ha különleges is vagy, nem ettől. én is szőkítem a hajam mert ez tetszik és szerintem jól áll a világos bőrömhöz meg a kék szememhez, kérlek ne te mond már meg hogy festhetem e vagy sem :D örülök hogy neked eredeti, nem kell bajlódnod a festegetéssel :) abban az egyben egyetértek veled hogy a barna bőrhöz nem áll jól szerintem sem a szőke, de had döntse el mindenki maga hogy hogyan szeretne kinézni :)
2016. aug. 1. 15:31
 12/24 anonim ***** válasza:
62%
Időseknek a fodrászok szokták ajánlani a szőke hajat, mert fiatalít egyrészt, másrészt meg kevésbé feltűnő az ősz lenövés. A sötét hajnál egyből kiszúrja a szemed a pár milis lenövés is.
 13/24 anonim ***** válasza:
23%
Nektek meg mi közötök hozzá ki milyen kérdést rak fel? Mindenki azt ír ki amit akar. Nekem is vannak ilyen ismerőseim és tényleg csúnyán néznek ki a szolis bőrükkel és szőke, festett hajukkal.
 14/24 anonim ***** válasza:
59%
De a te életedben ez milyen kárt okoz?
2016. aug. 1. 15:35
 15/24 anonim ***** válasza:
39%
Miért fáj az neked, hogy nem tetszik neki mások stílusa? Ostoba sötét sz*r.
2016. aug. 1. 16:00
 16/24 anonim ***** válasza:
56%
És neked/neki miért fáj, hogy másnak milyen a stílusa? Szerintem mindenki törődjön a maga dolgával, biztos rajtatok is van bőven kivetni való, mert tudod, az keresi másban a szálkát is, aki magával nem elégedett. Az önértékelési gondokat, nem másokra kéne kivetíteni...
2016. aug. 1. 16:04
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
A valós üzenet az, hogy te nem használsz sminket, akkor te vagy az etalon?
2016. aug. 1. 16:40
 18/24 anonim ***** válasza:
74%

Na mert pl. Edesanyam 25 evesen megoszult, akkor fogadja el? Tegyen fejkendot üeg jarjon otthonkaban, mi? 45 eves, festi a hajat, fiatalos es siman letagadhat 10 evet. Regen is festettek a hajukat, csak pl. Diofalevellel. Szokitettek kamillaval, vagy az arisztokratak betalartak magukat, hogy csak a hajuk legyen kint es kiszivja a nap.

A bunkosag nem egyenlo az oszinteseggel.

2016. aug. 1. 16:47
 19/24 anonim ***** válasza:
58%
Hát ezt most nem sikerült eltalálnod kérdező, mert se nem vagyok öreg, se szőke. Vörös vagyok, és fiatal, egyszerűen csak utálom a magad fajta, másokat kritizáló, beképzelt p***ákat.
2016. aug. 1. 16:49
 20/24 anonim ***** válasza:
69%
A valós üzenet az, hogy nem azért vagy "szőke nő" mert természetes külsőd van vagy nem, hanem mert buta és bunkó vagy.
2016. aug. 1. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!