Miért hiszik a nők, hogy festett szőke hajjal majd jobban néznek ki?
Téged miért foglalkoztat, hogy más milyenre festi a haját?
Az, hogy valaki igénytelenül csinálja, oké, gáz.
De mi az, hogy nem ezt dobta a gép akkor ne legyen olyan hajuk?
Akkor te meg ne sminkelj, ne szedd a szemöldököd, sőt, semmilyen testszőrödet, mert ilyennek születtél, minek azon változtatni?
A mai világban van lehetőség arra, hogy ilyeneket megváltoztass magadon, akkor mi ezzel a baj?
Én meg természetes sötétszőke vagyok, és feketére festett hajam van, mert így tetszem magamnak.
Én festem, és eddig 3 ember hitte azt, hogy eredeti. És a saját anyám, aki barna hajú, mondta nekem, hogy szarul áll a sötét haj, sokkal jobb a világos.
Ne érezd magad különlegesnek a genetikád miatt, az csak véletlen.
Nem majmol téged senki, nyugi.
Első vagyok
A fekete haj pont hogy öregít elvileg, engem húsz évesen nem zavar, nem néztek még nagyon többnek :D
A pasikat meg nem verem át, szerintem a viszonylag fehér bőrömhöz és világos szememhez egyértelmű, hogy nem természetes haj, a párom is tudja :D
A vegyszerekről meg annyit, hogy nem sminkelsz, használsz szőrtelenítéshez gyantát/krémeket, körömlakkot, stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!