Milyen kép él bennetek egy duci/nagydarab festett szőke nőről?
Próbából szőkére festettem a hajam, de kiderült, hogy egész jól áll. Mégis kicsit furán érzem magam, annyira nem illik hozzám.
Nekem minden olyan ismerősöm, aki ilyen, vagy TV-ben szereplő nagydarab szőke nő, az általában nagyszájú, nyers, akár bunkó is, nagyon harsány.
Ilyen pedig nem nagyon vagyok és nem is szeretnék lenni.
Nem nagyon érzem ezt a szőke nő életérzést :D
A ti hasonló külsejű ismerőseitek milyenek?
Hát... ha az emberek máshogy állnak hozzám, más prekoncepciókkal közelítenek, vagy előre elítélnek, akkor mégis csak okoz változást az életemben egy hajfestés.
De valóban, elképzelhető, hogy nem csak a szín, az agyamat is kiszívták. Köszi, hogy rámutattál. Hasznos volt.
valóban.
ha nem is közönséges,de egy tapintatlan ember képe ugrott be hirtelen.
nem köszön,csak elkezdi mondani a mondókáját,akkor is ha éppen eszem pl,vagyis magára és a saját igényeire gondol,teljesen empátia mentes.
legalábbis a kövér szőke nőkkel kapcsolatban ezek az élményeim.
vizslatni is szoktak,meg bámulni,mert jó pali vagyok.
Elsőre és látatlanban azt, hogy nagyon szép akar lenni, és beleesik abba a hibába, hogy úgy gondolja, hogy attól lesz szép, hogy szőkére festi a haját.
A duciság, ha adottságból ered, nem pedig folyton zabálásból, egy kicsit kellemetlen ugyan, de egyáltalán nem egy vészesen hátrányos tulajdonság.
Nekem Honey Boo Boo anyja ugrott be hirtelen. De ő nem a duci, hanem a dömper kategória..
Szerintem nem a szőke haj fog egy kövérebb nőt harsánnyá és bunkóvá tenni. A szőke nő életérzést meg mások aggatják rá a szőkékre, ugyanolyan ember vagy továbbra is, miért lennél más, csak mert szőke lett a hajad? Hülyeség.. Ha jól áll, akkor jól áll és kész. Csak a hajad lett szőke, nem kell megváltoztatni a viselkedésed.
tudom hogy ez nem változtat meg, csak azt, ahogy esetleg rám néznek, bár szerintem az embereket nagyjából hidegen hagyja a többi ember :)
Köszönöm a válaszokat, én is ugyanezekre gondoltam.
"szerintem az embereket nagyjából hidegen hagyja a többi ember :) "
???
A ducinak köze nincs a nagydarabhoz!!!!! Volt duci barátnőm és 58 kilós volt. De az utcán számtalan benga nő mászkál. Azokra még ránézni is rossz! Az igényesség nem ott kezdődik hogy befestem a hajam(csak mert a kövér nők k**va igényesnek tartják magukat - tévesen!) hanem ott hogy az összkép kinéz valahogy és nem hányom el magam tőle ha szembejön velem az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!