Lehet Henna+Indigóval feketére festett hajat szőkíteni?
Sziasztok! Szóval a kérdést kibővítve:
1-2 éven keresztül festettem a hajamat feketére úgy hogy 2-3 óra henna, 1-2 óra indigó volt a fejemen. Az alap hajszínem ilyen semmilyen, szürkés szőke volt.
Szeretnék az alap hajszínemnél 1-2 árnyalattal világosabbat kapni. Szőkítőpor+hidrogénnel+hajfestékkel sikerülne? kb. 4-5 hónapja növesztem lefele, 6 centis a lenövés.(elég csúnya, olyan messziről mintha kopaszodnék :P)
Ezt a hennát + zacskós indigót használtam [link]
Sok helyen olvastam hogy csak letörne a hajam. Volt már régen festve szőkére, szóval valószínű hogy nem vagyok allergiás a kémiai festékre. Szóval? Vélemény?
Ja, igen próbáltam C-vitaminos pakolást rengetegszer, de nem igen használt, max. annyit hogy feketéből sötét barna lett a hajam.
Szóval most fekete a hajad?
Azt sajnos nem lehet világosítani csak leszívatással. De ugye az káros.
A szőke festék semmit nem fog világosítani rajta.
A C-vitaminos hajpakolás nekem se segített. Két tincsből vette csak ki a hajfestéket.
Rendben köszi :)
Én is leszívásra gondoltam, csak nagyon sokan írták máshol hogy "hű hát fémsó, meg minden szar, ami miatt le fog törni az egész hajad, akkor is ha a próbatincs jól sikerült"... Aztán hogy csak a mással összekevert hennával van ilyen baj, stb.. Szóval ezért van ez a bizonytalankodás :) Másnak tapasztalat, hogy hogy sikerült leszedni a hennát? :3
Ha levágatnám a fekete részt, kb. 6 centis hajam lenne. Szóval, nem szeretném. Amúgy miért ennyire biztos hogy foltos lesz?
És oké hogy feketéből szürkét(nem szőkét, hanem az eredeti közepes szürke-szőkés hajam lenne a cél, talán világosabb, de nem ragaszkodom hozzá) lehet hogy nem sikerül elsőre megcsinálni, de nem is az érdekel elsősorban hogy mennyit kell vele kencézni, hanem hogy egyáltalán túlélné e a hennás hajam a szőkítést. (nem platina szőke, még egyszer mondom)
Szóval: Van valaki aki a hennás haját, szőkítette már? Hogy sikerült?
Hennázott hajat nincs fodrász aki elvállalna szőkítésre.
Én egyébként kipróbáltam, nem is lesz belőle szőke csak répasárga. A henna annyira megmarad a hajon, hogy nem lehet leszedni.
(Még mindig nem szőkítettem ki)
És milyen lenne, ha répasárgára tenném a szőke hajfestéket? Sárgás lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!