Nektek mi a véleményetek az "extrémre" festett hajakról?
király
szeretem
saját hajam vörös :)
Nekem tetszenek, az anime szereplők jutnak róluk eszembe. :)
Jól is állhat, ha megy az illető jelleméhez, és tudja kezelni az esetleges beszólásokat.
Egy zárkózott emberen elég furcsa lehet.
Nekem tetszenek. A saját hajam fekete-kék színű.
Amúgy pont hogy zárkózott ember vagyok, bár a beszólogatásokat tudom és szoktam is kezelni (egyébként a beszólások a legritkább esetben a hajam miatt jönnek, a testalkatom úgy tűnik, jobban "zavarja" a random embereket az utcán, mint a rikító kék a hajamban).
Nekem kék a hajam.
Passszol a személyiségemhez, többen mondták,hogy menő és szexi is. (Lányok fiúk egyaránt). A vélemények persze függnek attól is,hogy jól áll e.
Ha meg valakinek nem tetszik,annak pont nem érdekel a véleménye.
Nekem tetszenek, főleg ha szépen meg van csinálva, és nem ilyen csúnyán összetákányolt munka.
Én ezüst hajat akartam, de kicsit tartottam attól, hogy tönkremenne a hajam, úgyhogy lemondtam róla :D
Manapság kicsit sem extrèm ugyanis divat lett.
Règen a punkok le voltak szólva a színes hajèrt..akkor mèg egy stîludhoz tartozott ez ès a hajfelnyírás is.most már minden masodik embernek ilyen a haja..azaz kicsit sem nagy szám
Városban már 6 éve sem szóltak be érte, míg a kisvárosban ahol a szüleim laknak, a mai napig megbámulnak. Ezen nem segített az sem, hogy divat lett :D mondjuk én valamilyen szinten örülök ennek, mert régebben sokkal nehezebb volt hozzájutni a tartósabb, jobb hajszínezőkhöz, most meg hogy nagyobb lett rá az igény, nagyobb a választék is.
3. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!