Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nézik egymást az emberek?

Miért nézik egymást az emberek?

Figyelt kérdés

Pl:utcan,tömegközlekedésen

Mert pl eddigi tapasztalataim szerint amikor kulfoldon voltam Angliaban ,Berlinben ott például nem tapasztaltan ilyet

De itthon mindig ezt látom.

2016. júl. 25. 11:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Angliához, Berlinhez képest Magyarországon vidékiesen viselkednek az emberek, "nemszeressükittenazidegeneket" :D

Meg Budapesten hálistennek már ritkán, de az ország többi részén sokkal több a "nézmá" ember: nézmá azt a gyereket stb. Ugye milyen ismerős szófordulat?

Az elidegenedés meg egy hangzatos baromság, Londonban valaki leejt valamit akkor gyorsan felvesszük neki, segítünk neki, barátságos mosollyal köszönjük meg mások segítségét.

2016. júl. 27. 16:58
 12/14 anonim ***** válasza:
Csak a metróban probléma h egymással szemben vannak az ülések és egymást kell bámulni, ezért én a metrón inkább állok.
2016. júl. 27. 17:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, ha kikezdek valakivel az utczán, megteszem bárkivel aki tetszik. Sőt, leggyakrabban még rá is mosolygok. Aki nem veszi a lapot, hát akkor azt útjára engedem, s gondolatban boldogabb, szabadabb életet kívánok számára! Kikezdeni? Szemmel nézni? Ez valami vicz? Hmm, nem vagyok túlságosan tökéletes, de hozzám pl. fenékkel tapadnak bizony női szereplők a villamoson, teljesen maguktól... A prűd vámpírnéni meg majd' felrobban dühében a villamos anyósülésén, látván, hogy mi történik... Lehet, ha lenne nála hegyesrudas nemzeti zászló, azzal ledöfne mindenkit aki fiatal és élni meg szeretni akar... Love&Peace, továbbára is...
2016. júl. 27. 17:49
 14/14 anonim válasza:
hogy ne utkozzenek
2016. júl. 27. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!