Normális, ha 16 évesen parázom az öregedéstől?
Szerintem nem jo dolog, ha ennyire parazol tole. Egy lelkileg erett ember tud ugy viszonyulni a halalhoz es az oregedeshez, hogy ne kelljen emiatt felnie.
Mitol alakult ez ki nalad? Van sejtesed?
Miért, a bulizásból áll az élet? Ecsetfejűek és részeg ribik közé vágysz? Biztos?
A nyaralást, a szabadságot pedig ugyanúgy fogod élvezni 25 évesen is, mint tennéd 16 évesen. Ha már itt tartunk, 25 után sincs ok parázni, ugyanúgy lehetsz megnyerő külsejű akkor is, és a 25 nem kor még.
Keress magadnak célokat az életben. Járj el a barátaiddal. Nem muszáj buliba és diszkóba járni, hogy jól érezd magad, lehet moziba menni, beülni egy baráti körrel valahova meginni valamit, sportolni, koncertre járni, stb... találj hobbit. Fejleszd magad.
Annyi célt lehet az életnek adni, hogy kiélvezd.
Köszönöm a válaszokat!:)
Nem vágyom annyira részeg emberek közé, de mindenki szerintem nem normális, hogy nem járkálok sehova. Volt, aki konkrétan leordította a fejem, hogy miért nem megyek bulizni. Félek, ha felnövök, megbánom. Az utazgatás jobban érdekel, viszont eddig csak sulival voltam, az meg nem volt olyan érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!