Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek is nevetséges,...

Szerintetek is nevetséges, hogy mennyire félnek sokan az öregedéstől?

Figyelt kérdés

Sokan már 30 éves korukban kiborulnak, hogy már öregszenek, meg elmúlt a fiatalság, közben meg 30-40-50-es évek azok, amikor valaki már igazán férfi/nő. Tessék megnézni a filmeket, a huszonévesek mindig zöldfülű kis p*öcsök még, és kiket szeretünk látni főszerepben? Felnőtt, igazi férfiakat és nőket. Miért paráznak sokan annyira az öregségtől? Ahelyett találhatnának valami jó kis hobbit, és akkor nem zavarná őket.

/egy huszonéves fiú/

2016. júl. 13. 20:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem nem nevetséges, az ember 30 éves kora körűl kezdi átértékelni az életét.
2016. júl. 13. 20:33
 2/15 A kérdező kommentje:
Ezt értem, hogy komolyodik az ember, nem gúnyolódni akarok ezen, de mért kell annyira tragikusan felfogni ezt az egészet, mikor igazából még az 50 éves se öreg?
2016. júl. 13. 20:35
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy harminc-harmicöt éves már jó esélyel leélte élete felét, azért ez elég sokkoló tud lenni. Majd te is rájössz ha odajutsz
2016. júl. 13. 20:42
 4/15 anonim ***** válasza:
68%
Mert itt olvastam többször is, hogy harminc felett a nő már hervad.
2016. júl. 13. 20:51
 5/15 A kérdező kommentje:
Van, aki 50 évesen fog vállalkozásba, és kidolgozza a belét, van, aki 70 évesen tanul meg búvárkodni. Kit érdekel az életkor? Szerintem csak akkor gond ez, ha hiányzik az ember életéből valami, amivel leköti magát. Kezdeni kell valamit, amit mindig is szívesen csinált volna az ember, akkor is, ha semmit nem ér el vele. Szerintem csak akkor jár az ember fejében az öregedés, ha nem él igazán. Ne hagyjátok már el magatokat! :)
2016. júl. 13. 20:53
 6/15 A kérdező kommentje:

"Mert itt olvastam többször is, hogy harminc felett a nő már hervad."

Micsoda baromság

2016. júl. 13. 20:54
 7/15 anonim ***** válasza:
11%

""Mert itt olvastam többször is, hogy harminc felett a nő már hervad."

Micsoda baromság"

Nem elhervadt, hanem hervad. És bizony hervad rendesen. Már rég túllpte az optimális szülési kort, így automatikusan kevésbé vonzónak látjuk, mivel a fajfenntartás az egyik ha nem a legerősebb ösztönünk

2016. júl. 13. 21:06
 8/15 A kérdező kommentje:

"Nem elhervadt, hanem hervad. És bizony hervad rendesen. Már rég túllpte az optimális szülési kort, így automatikusan kevésbé vonzónak látjuk, mivel a fajfenntartás az egyik ha nem a legerősebb ösztönünk"

Atyaég, te hány harmincon felüli nőt láttál? Én sokszor nem tudom eldönteni, hogy ők tetszenek jobban vagy a huszonéves lányok. Lépj ki a kereteidből, és egy egész világ fog kinyílni előtted...

2016. júl. 13. 21:09
 9/15 anonim ***** válasza:
17%
Aha, szóval én vagyok a retardált, mert neked milf fétised van.
2016. júl. 13. 21:14
 10/15 anonim ***** válasza:

Azok félnek az öregedéstől és a haláltól, akiknek semmiféle célja nem volt és nincsen az életében, azokon kívül, amit pénzért meg lehet venni.

Nincsen semmiféle magasabb cél, nincsenek ideálok, nincs semmi, csak pénz, és szerintük minden pénzzé tehető; majd mindjárt hevesen tiltakoznak, és hoznak majd olyan példákat, hogy szeretet meg család meg a többi, ami elvárt egy ilyen kérdésre való válaszként az átlag, jelentéktelen embertől.

Mégis mitől, ha nem ettől féljen a mai kor embere, akinek a legnagyobb problémája és fájdalma, hogy soha nem tudja megvenni azt, amit """akar"""?

Nincs Haza, nincs Isten, nincs Ideál, nincs Hit, nincs Meggyőződés, nincs Ideológia.

2016. júl. 13. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!