Szerintetek is nevetséges, hogy mennyire félnek sokan az öregedéstől?
Sokan már 30 éves korukban kiborulnak, hogy már öregszenek, meg elmúlt a fiatalság, közben meg 30-40-50-es évek azok, amikor valaki már igazán férfi/nő. Tessék megnézni a filmeket, a huszonévesek mindig zöldfülű kis p*öcsök még, és kiket szeretünk látni főszerepben? Felnőtt, igazi férfiakat és nőket. Miért paráznak sokan annyira az öregségtől? Ahelyett találhatnának valami jó kis hobbit, és akkor nem zavarná őket.
/egy huszonéves fiú/
"Aha, szóval én vagyok a retardált, mert neked milf fétised van."
Nem, azért vagy retardált, mert azt hiszed, az élet csak biológia. Nézz utána, a buddhista szerzetesek mikre képesek a tudatukkal. Elég megdöbbentő lesz az élmény, garantálom. Persze mindenki az, aminek hiszi magát. Ha a természet által beprogramozott robotnak, akkor a természet által beprogramozott robot, ha embernek, akkor ember, ha istennek, akkor isten. Te melyik vagy?
7-es:
"""Mert itt olvastam többször is, hogy harminc felett a nő már hervad."
Micsoda baromság"
Nem elhervadt, hanem hervad. És bizony hervad rendesen. Már rég túllpte az optimális szülési kort, így automatikusan kevésbé vonzónak látjuk, mivel a fajfenntartás az egyik ha nem a legerősebb ösztönünk"
Te de hülye vagy, istenem! Remélem, te nem fogsz szaporodni. Nézd meg, mi volt a szépségideál egészen a '90-es évek végéig. Nőies nők, értük rajongtunk, és még ha sok közülük a 20-as éveit is taposta, bőven 30-nak vagy afelettinek nézett ki. Ez volt a szép, és most is ez, csak most a sok idióta tinifilmről szól a világ, mert a tinikről akarják lehúzni a lóvét a filmstúdiók. Ezért most lett divat a lányos típus, sőt, újabban a nyeszlettseggű tini. Hát, azok még fejletlen emberek, szóval abszolút nem az ideális korban vannak. Csak most férfi is kevés van, csak éretlen, ökörködő puhap*öcsű kisfiúk. Nekik való a mostani fejletlen szépségideál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!