Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondolnátok az illetőről,...

Mit gondolnátok az illetőről, hogyha azt válaszolná egy kéregető "éhes vagyok" síralmára, hogy "én is"?

Figyelt kérdés
2016. júl. 19. 13:42
1 2
 11/13 MZ.per.X ***** válasza:
100%

Hát én válaszoltam már így kéregetőnek.

Egyrészt a pénz nekem is pénz, másrészt van hogy akkora a hajtás, hogy egész nap időm sincs enni, örülök hogy neki nincs jobb dolga.

Na meg általában van nálam egy-egy sport szelet vagy szendvics. De ha ezeket felajánlom akkor nagyjából a k..va anyámba küldenek el, hogy nekik pénz kell. Ilyenkor közlöm, hogy aki éhes az nem válogat.

2016. júl. 19. 20:37
 12/13 Inessential ***** válasza:
100%

Azt gondolnám, hogy éhes.

Egyébként én is jártam már úgy, hogy biciklizés közben leállított egy ilyen "éhes" ember...pont volt nálam valami kaja, mert amúgy nem szoktam magammal vinni biciklizéshez, azt felajánlottam neki, elő is vettem, de mondta, hogy tegyem el, neki pénz kell. Hát jól van mondom, az nincs nálam és ott hagytam. Szerintem ha lett volna se adtam volna. Az ilyenek nem éhesek, hanem szomjasak. Alkoholra.

2016. júl. 23. 02:00
 13/13 anonim ***** válasza:
Én még nevetnék is egyet rajta. Én Bp.-n élek, itt a megélhetési csövezés elég magas arányú. Ismerek több olyan "éhes vagyok"-ozás embert, akinek jobb ruhái, jobb telefonja van, mint nekem, meg aki rítt, hogy mennyire éhes és 3 napja nem evett semmit, aztán 30 perc múlva a CBA-ból jött ki egy bazi nagy jégkrémmel (alaphangon van 400 Ft) meg egy üveg borral... én ezek után már nem fogom sajnálni őket, ez van.
2016. nov. 9. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!