Szerintetek is igaz, hogy az éhes férfi sokszor bunkó?
Figyelt kérdés
Néha a barátomon veszem észre, hogy amikor éhes, akkor kifejezetten undok. Nem lehet vele normálisan beszélni, és amíg nem eszik valamit, addig hihetetlenül feszült. Miután jóllakik, akkor mosolyogva belátja, hogy igazam volt, és tényleg csak a kaja miatt volt hisztis.
Más is észrevett ilyet a párján? Lehet mondjuk, hogy ez nem csak pasikra vonatkozik, de edig nem találkoztam olyan nővel, aki emiatt hisztizett volna (persze a nőknek is vannak hasonló dolgaik :D)
Kiemelném, hogy nem nemek közötti vitát szeretnék kirobbantani, csak érdekelnek a meglátások. Morcosan is szeretem a barátom, maximum megmosolygom :D
2016. ápr. 16. 11:12
1/10 anonim válasza:
Én lany vagyok es Enis ilyen vagyok :D
2/10 A kérdező kommentje:
Na hát akkor ilyen is van :D
2016. ápr. 16. 11:21
3/10 anonim válasza:
én nagyon harapos vagyok éhesen.teljesen kezelhetetlen vagyok éhesen főleg,ha olyankor még "shoppingolni"is kell ,nővel,az már a vég!
4/10 anonim válasza:
Sok ember lesz éhesen feszült, mert egy belső frusztrációval jár a dolog. Az más kérdés, hogy ki mennyire tudja kezelni. Nekem volt olyan barátnőm, aki kajálásig kőkeményen hisztis volt, kaja után meg bújós. :D
5/10 MZ.per.X válasza:
Nekem a végképp halál, mikor egyszerre vagyok éhes és fáradt. Akkor a legkisebb dolog is végképp felidegesít, és feszült leszek.
6/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk az tényleg igaz, hogy az éhség zavarja az embert nemtől függetlenül. De én pl kegyetlen éhes kell legyek ahhoz, hogy morogjak :D A barátomnak elég már az ébredés utni fél óra is, amíg le nem ül enni :D
2016. ápr. 16. 13:36
7/10 anonim válasza:
Ez szerintem nem csak férfiakra igaz :D Én is lány vagyok, de éhesen még a legjelentéktelenebb dolgokon is úgy felmegy a vérnyomásom, hogy csak na xd
8/10 anonim válasza:
Szerintem ez egyénfüggő és nem kéne a biológiai nem jellemzőire terelni a kérdést és általánosítani. Egyszerűen arról van szó, hogy van, aki ha éhes, akkor ingerült lesz, és van, aki jobban tudja kontrollálni a viselkedését. De még ez is lesarkítás, mert ezer csomó más tényező is belejátszik, hogy ki miért lesz ideges. Lehet, hogy én is voltam már feszült, mert éhes voltam, de az éhség biztos csak az egyik tényező volt, a valódi háttér ok biztos bonyolultabb más esemény stb. ilyenkor.
9/10 anonim válasza:
Igen. Én is ilyen vagyok.
A megzuhant vércukorszint ilyen "tünettel" jár.
10/10 anonim válasza:
Nem ferfiakra hanem emberekre igaz.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!