Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nincs étvágyam? Éhes se...

Miért nincs étvágyam? Éhes se vagyok!

Figyelt kérdés
Mostanában (1-2 hete) semmit se kívánok. Egyszerűen undorodok mindentől. Legfőképpen a húsoktól. Jól megvagyok egy nap egy szelet kenyérrel és egy tányér levessel. Pedig eddig sose laktam így jól. Mindig reggeliztem két tojást, ebédeltem rendesen úgy, hogy vagy eszek levest és akkor 1 szelet húst meg püré vagy úgy, hogy 2 hús és püré. A vacsorám általában egy fél kenyér volt. Most meg reggelizni nem bírok, ebédre egy fél tányér levessel belakok és vacsorára egy félnél kisebb kenyér is elég. És ha belegondolok a tegnapelőtt összesen egész nap egy kb. 2x3 cm-s kenyeret ettem. Apum mondta, hogyha vega akarok lenni, akkor vesz sok zöldséget és gyümölcsöt, de én nem akarok az lenni, hisz 3 napja ettem utoljára Sissy sonkát. ezt meg tudom enni, de más húshoz semmi étvágyam. Mi van velem?
2014. dec. 30. 12:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Próbáld meg inkább azt, hogy eszel egy keveset reggelire (ez a legfontosabb étkezés, mert ébredés után ilyenkor van a szervezetnek a legnagyobb szüksége az energiabevitelre) és inkább az ebédet vagy a vacsorát hagyod ki. Amúgy étvágytalanságot általában betegségek okozzák, lehet csak átmeneti időszak és magától visszajön az étvágyad.
2014. dec. 30. 12:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Stressz esetleg?

Velem akkor van ilyen ha valami idegesít. Nemrég egy hetet húztam le napi egy müzliszeleten és kb két darab fornettin.

De az is lehet, hogy simán ráuntál egy kicsit a húsételekre. Most edd azt ami jól esik, valószínűleg majd visszatér a megszokott étvágyad.

2014. dec. 30. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!