1 hete szültem, de nincs étvágyam. Hogyan hozzam vissza? Teljesen elmegy az erőm, de egy falatot nem tudok lenyelni. Voltatok már ilyen helyzetben? Tippek?
Figyelt kérdés
2014. dec. 1. 20:37
1/5 anonim válasza:
Én ugyanígy voltam! Még anyukám legfinomabb húsleveséből sem tudtam enni. Tippet nem tudok, max annyit h többször egyél pár falatot. Nekem így nem is volt tejem :(! Nagyon bántott, és valószínűleg emiatt nem volt.
2/5 anonim válasza:
Igen én is így voltam. A szoptatás miatt muszáj volt kaját magamba erőszakolni, elsősorban csak leveseket és gyümit ettem.
3/5 anonim válasza:
Én is így voltam vele Még a kedvenc kajámtól is öklendeztem. Sovány vigasz, de idővel, jobb lesz, belerázódsz a babázásba és az étvágyad is visszatér. A tejtermelés miatt azonban fontos, hogy egyél. Addig is pihenj sokat és szedj vitamint.
4/5 A kérdező kommentje:
kipróbálom a béres cseppet hátha étvágyat csinál.
2014. dec. 1. 20:48
5/5 anonim válasza:
Van tejed? Mert nekem, miután beindult a tejem, akkora étvágyam lett, hogy egy lovat is fel tudtam volna falni egy ültő helyemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!