Van valaki hasonló helyzetben, vagy én vagyok a világon az egyedüli aki ezzel szenved?
27 hónapos a kisebbik gyerekem. 52 kg-ról indult a terhességem, 67-tel ért véget. Szoptatás alatt szinte végig 67 kg voltam, ugyanis sikerült visszahíznom. 2 hónapja megelégeltem ezt az állapotot és bekeményítettem.
Mivel akaraterőm az evés terén elég satnya, nem hagyományos fogyókúrát folytatok. Kb. délig kibírom, hogy ne egyek, ezért nem reggelizem. Ebédelni a szokásosnál kevesebbet eszem, de nem fogyókúrás kajákat. Vacsorára vagy salátát készítek, vagy azt eszem, amit a családom, csak jócskán csökkentett adagban. És a lényeg, hogy elkezdtem futni. 40 évesen, úgy hogy eddig csak a tornaórákon futottam. 3 km-rel kezdtem, most 5.5 km-t futok, hetente 3-szor.
Most 61 kg vagyok. Alakul.
Én irigyellek.
Rólam peregtek lefelé a kilók szülés után.
Pedig 30kg-ot szedtem fel az elsô terhességem alatt.
Most 10kg plusznál járok, de szerintem több nem is fog rám feljönni.
Sajnos én nagyon sovány alkatú vagyok.
Csak terhesség alatt tudok hízni.
:(
Hogyan diétázol? Miket eszel vagy éppen mik azok, amiket kiiktattál az étrendedből? a fogyás 70%-ban a táplálkozáson múlik, 30%-ban a mozgáson. Utóbbi inkább állóképességet növel, formál.
Ha szeretnél, írj nyugodtan privátban, megpróbálok segíteni. Én is végigjártam az utat, szakemberek segítségével sikerült is lefogynom, bár még van pár kiló rajtam, épp ezeknek a felszámolásán vagyok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!