Mit gondolnátok az illetőről, hogyha azt válaszolná egy kéregető "éhes vagyok" síralmára, hogy "én is"?
Arra gondolnék, hogy igazat mond, tehát tényleg éhes.
Nem kell mindig azon agyalni, hogy ha ezt mondta, akkor mire gondolhat. Hát nyilván arra, amit mondott!
Mit kéne gondolni?
Semmit, azt hogy ő is pénzből él és lehet, hogy éhes.
Azt már csak mellesleg mondom, hogy itt Pesten a csövesek 80%-a csak bunkó aljadék és nagyon pofátlanok, vastag bőrrel..
Volt, hogy, én is elég éhes voltam és kiugrottam péksütiért, ott ültek bandába és egyet haraptam bele miközben mentem vissza, odaszól ő is hogy ő "éhes".
Mondom magamban, basszus én meg eszek, igaz, hogy nem lesz kajám, de gondoltam odaadom neki.
Aha! Tudod mi volt a reakció?
Elküldött a búsba! Mert neki pénz kell, a kaja nem jó.
(Ami nekem pl igen).
És még tudnék hasonlókat mesélni, nem kivételes eset volt, hidd el... Persze nem azt mondom, van aki tényleg rászorul, de nagyobb részük csak szimplán pofátlan genny, némi szociopata jellemvonással és mentális bajokkal. Komoly.
Azért szerintem egy ilyen visszaszólásért butának nevezni valakit nem épp a legokosabb cselekedet. ;)
Mivel mindenki pénzből él, ezért teljesen jogosnak tartok egy ilyen visszaszólást.
A hajléktalanszállók nagy része üres! Talán azért az, mert ott bizonyos szabályokat be kellene tartani?! Például ittasan nem lehet bent tartózkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!