Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondolnátok az illetőről,...

Mit gondolnátok az illetőről, hogyha azt válaszolná egy kéregető "éhes vagyok" síralmára, hogy "én is"?

Figyelt kérdés
2016. júl. 19. 13:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy tényleg az.
2016. júl. 19. 13:56
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyen ember bugris.
2016. júl. 19. 13:56
 3/13 anonim ***** válasza:
62%
Én azt szoktam, hogy "Nem baj, én jól laktam helyetted is". Mindig betalálnak a pofátlan cigányok, akik végig koldulnak mindenkit, ugyanazzal a szöveggel.
2016. júl. 19. 14:04
 4/13 anonim ***** válasza:
23%
hívja meg ebédre. egy kínaiba már 600-ért van menü. finom is, laktató is, óccsó is, ő is jól lakik, és a napi jócselekedet is megvan.
2016. júl. 19. 14:05
 5/13 anonim ***** válasza:
58%
Azt gondolnám, hogy valójában fogalma sincs milyen éhezni. Nem tudhatja, hogy aki ezt mondja, valóban éhezik-e. Vannak olyan kéregetők akik alkoholra költik az alamizsnát, de sosem tudhatod melyik az aki valóban éhes. Ha az ember nem is ad semmit, legalább ne alázza még jobban porig, mert a legaljasabb abba bele rúgni aki már amúgy is a földön fekszik. Aki panaszkodásra panasszal reagál, az alapból is buta, de az biztos, hogy soha nem éhezik!
2016. júl. 19. 14:16
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Arra gondolnék, hogy igazat mond, tehát tényleg éhes.

Nem kell mindig azon agyalni, hogy ha ezt mondta, akkor mire gondolhat. Hát nyilván arra, amit mondott!

2016. júl. 19. 14:25
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
En elhiszem, hogy ehes. Attol, hogy valaki nem hajlektalan es nem kereget meg ehezhet. Viszont illendobb azt valaszolni, hogy "Sajnalom, nem tudok segiteni."
2016. júl. 19. 15:43
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy jól tette. Én sem adok sohasem ilyeneknek, mert eddig amelyiknek adtam az utána mindig ott ült a piával a kezében amikor mentem vissza.
2016. júl. 19. 17:33
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Mit kéne gondolni?

Semmit, azt hogy ő is pénzből él és lehet, hogy éhes.

Azt már csak mellesleg mondom, hogy itt Pesten a csövesek 80%-a csak bunkó aljadék és nagyon pofátlanok, vastag bőrrel..

Volt, hogy, én is elég éhes voltam és kiugrottam péksütiért, ott ültek bandába és egyet haraptam bele miközben mentem vissza, odaszól ő is hogy ő "éhes".

Mondom magamban, basszus én meg eszek, igaz, hogy nem lesz kajám, de gondoltam odaadom neki.

Aha! Tudod mi volt a reakció?

Elküldött a búsba! Mert neki pénz kell, a kaja nem jó.

(Ami nekem pl igen).

És még tudnék hasonlókat mesélni, nem kivételes eset volt, hidd el... Persze nem azt mondom, van aki tényleg rászorul, de nagyobb részük csak szimplán pofátlan genny, némi szociopata jellemvonással és mentális bajokkal. Komoly.

2016. júl. 19. 18:00
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért szerintem egy ilyen visszaszólásért butának nevezni valakit nem épp a legokosabb cselekedet. ;)

Mivel mindenki pénzből él, ezért teljesen jogosnak tartok egy ilyen visszaszólást.

A hajléktalanszállók nagy része üres! Talán azért az, mert ott bizonyos szabályokat be kellene tartani?! Például ittasan nem lehet bent tartózkodni.

2016. júl. 19. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!