Kinek higgyek ebben a helyzetben? A párom bűnöző?
Még régebben beleszerettem egy fiúba, a szüleim viszont kezdettől gyűlölték. De nem tiltottak meg semmi. Nem ellenezték a dolgot.
Pár hónap múlva apámnak az lett a dilemmája, hogy a barátom bűnöző. Apukámnak sok rendőr barátja van, és azt mondta, hogy segítséget kér tőlük, hogy nézzenek utána a páromnak. Mondta, hogy legalább biztos leszek a dologban, és ha ártatlan nem ellenzik a kapcsolatot, stb. Néhány nappal később elméletileg kiderült az igazság, miszerint a szerelemem maffiózó. Részletesen elmesélte, hogy milyen szörnyűségeket tett, én pedig bizonyítékot követeltem. Azt mondta, hogy majd a kapitányságon tájékoztatnak. Az időpont persze azóta sem jó.
Kényszeríteni akartak, hogy hagyjam el a barátomat, és többé ne beszélgessünk. Persze úgy csináltam, mintha hinnék nekik, de közben továbbra is tartottuk a kapcsolatot. Elég érdekes dolog, mivel állításuk szerint figyelik a telefonját, az azon keresztül zajló beszélgetéseket. Akkor kérdem én, hogy hihetik, hogy végleg szakítottunk?
A szerelemem persze mindent tagad, és nagyon hitelesen teszi. Magamtól eszembe nem jutott volna ilyet feltételezni. De a szüleim éjjel-nappal arról beszélnek, hogy milyen ótvar bűnöző az exem...
Mostanában mindent gyanúsnak vélek, amit a párom csinál. Lehet, hogy csak paranoias lettem, és nem is hazudik? Vagy a szüleimnek lehet igaza? Mit tegyek most?
nos, ha így van, ahogy az utolsó előtti kommentben írod, akkor kétlem, hogy kamu lenne, mert ha egyszer már elfogadtak egy török fiút melletted, és semmi kifogásuk, fenntartásuk nem volt vele kapcsolatban, plusz gyakorlatilag a második ellen sem volt eleinte, csak egy bizonyos idő után lett, akkor ez nem történhetett kellő alap nélkül. valami egészen biztosan a tudomásukra juthatott, amit nem akarnak konkrétan az orrodra kötni, azért húzzák-halogatják, hogy a kapitányságra bemenj tájékoztatásért - na meg hát ez nem is lenne éppen legális, szóval... nem csodálom, ha húzzák az időt.
nézd, amíg nem visz bele semmi illegálba a barátod, addig talán nincs mitől tartanod, maximum az kellemetlen, hogy hazudoznod kell otthon, hogy nem vállalhatod fel nyíltan a kapcsolatotokat.
noha a köznyelvben a "maffiózó" és "bűnöző" címkéket nem feltétlenül kell szó szerint érteni, szokták ezeket erősen eltúlozva is ráaggatni valakire, aki nem feltétlen az ő erkölcsi normáik szerint éli az életét, de azért nem árt óvatosnak lenni, odafigyelni rá, te nehogy bajba kerülj.
Nem lehet igaz,mert:
1.Már rég lecsukták volna.
2.A rendőrök infót nem adnak ki,főleg nem neked,egy gyereknek.
Valami más oka lehet annak hogy eltiltanak.Pl félnek hogy az iszlámra tanít,félnek hogy kivisz törökbe stb...Ezer oka lehet.
16 éves vagy? :O
Szerinted mit szeretne tőled egy 27 éves pali?
Tervezitek a közös jövőt?
Nem vagy magadnál, te lány.
Alig jöttél ki az általános iskolából.
Megértem a szüleidet, hogy féltenek.
Azt is,ha apád kitalált egy kamu bűnözős sztorit.
Térj már észhez, különben egy nagyon rossz tapasztalattal lehetsz nemsokára gazdagabb.
Abban a korban,amiben vagy,még 1-2 év is sokat számít, tapasztalat terén.
Nemhogy 11.
Hol dolgozik a barátod?
Mi a cég neve?
Ilyeneket leellenőriztél?
Írod,hogy minden gyanús vele kapcsolatban.
Mik ezek a gyanús dolgok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!