Mit tegyek ebben a helyzetben? Idősebbek válaszát várnám! 24/f
Fel kellene nőnöd! Az élet nem csupa szórakozás. Az volt...míg gyerek voltál, a szül3eid tartottak és, és más dolgod sem volt..max csak tanulni. De már bőven felnőtt vagy, ideje lenne a kezedbe venned az életed irányítását. Erőt kell venned magadon, hogy ha akarsz..ha nem, de fel tudj kelni korán és be tudj menni dolgozni. Sőt, akkor is be kell fognod a pofád, ha valami nem tetszik a munkahelyeden. Látod, hogy ez így nem megy. Nem lehet csak úgy visszapofázni, mert pénzed sem lesz így soha.
Az már jó, hogy te is felismerted, hogy elkúrtad. Nem egyszer..nem kétszer...sokszor. De a változás, változtatás már a te dolgod. Senki nem segíthet benne. Keress egy munkahelyet és tartsd is meg! Becsüld meg, mert a mai világban nem ugrabugrálhat az ember akárhogyan...az a világ már rég elmúlt. Jah, és ne verekedj, ne kötekedj, ne légy agresszív. Mire mégy vele?? Most őszintén.. Semmire. Meditálj, vagy vezesd le a fölös feszkót valami sportban! Ne a kötekedésben meg visszapofázásban. Ahhoz nem kell tudomány...a leghülyébbje is képes rá... Ha te ettől többre tartod magad...akkor meg miért süllyedsz le??
Szedd össze magad! Húzd ki magad, nézz a tükörbe, és mondd ki, hogy kész, vége, rövid az élet, és nem ilyen életet akarok! Kezdd azzal, hogy rendet raksz a szobádban, és magadat is ráncba szeded egy kicsit külsőleg. Utána jöhet egy kis önismeret. Fogj egy papírt, és írd le rá az összes rossz tulajdonságot amin változtatni akarsz. Ezután fogj egy másik papírt, és írd rá fel a céljeidat(pl munkát találni, lefogyni 5 kgot, autót venni stb)...tedd ki ezt a két papírt a faladra jól látható helyre, hogy mindig szem előtt tartsd ezeket a dolgokat. Tanulj meg úrrà lenni a saját érzéseiden, vedd kezedbe az életed irányítását! Vezess egy naplót, tervezd el, hogy melyik nap mit szeretnêl csinálni. Vegyél erőt magadon, és járj el pl kocogni vagy edzőterembe, és olyan helyekre amiket szeretsz, ne légy a szobád rabja! Segíts a házimunkában, hogy ha már 24 évesen eltartanak legalàbb a házimunka kész legyen mire hazaér a család, legyen rend, tisztaság, főtt étel. Ne játssz a gêpen, hanem gondold ki, hogy milyen állás az, amit szívesen csinàlnàl. Ha nincs meg hozzà a végzettséged menj el OKJre, most tudsz tanulni amíg fiatal vagy, azt csinàld az életedben amit szeretsz!
Mindent bele, menni fog ha igazán szeretnéd!
Én idősebb vagyok tőled,és szorongásos zavarok miatt dolgozni sem tudok,azt sem tudom hogy fogom túlélni az életet.
Fel sem tudom fogni,hogy azok akik egészségesek,miért nem tudják befogni a szájukat,miért nem értékelik,hogy van esélyük élni..
Én minden nap úgy kelek fel,hogy nem látom a kiutat....
Ha nem lenne bennem alázat,már régen az utcán lennék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!