Egy lánynak milyen helyzetben szükséges verekednie?
Ez nem annak a kérdése, hogy illik-e vagy sem. Ha a jogot nézzük, akkor üthetsz, ha veszélyben az életed vagy meg akarnak erőszakolni(illetve védekezhetsz bármilyen fegyverrel). Ha csak gúnyolnak, jogilag nem verheted meg, de ha nem okozol maradandó sérülést, nem hiszem, hogy feljelent. Lazán körberöhögnék a srácot, ha bemenne a rendőrségre és feljelentene, mert tökön rúgtad egy nézeteltérés során... szóval a lényeg, ahogy érzed. Alapvetően kerülni kell a konfliktust, de tudom, voltam én is olyan helyzetben, hogy valaki annyira felidegesített, hogy nekimentem. De mondom, csak óvatosan, semmi maradandó sérülés, és alapvetően kerüld a bajt!
Remélem tudtam segíteni!;)
Nem azt mondom,hogy a lányok legyenek terminátorok, de igenis tudják magukat megvédeni. Vagy bizonyos szituációkban a helyzethez mérten megfelelően fellépni/cselekedni.
Írom ezt lányként ^^
Lányok is simán elkalapálják az embert. Nem az illető nemén hanem erején, képzettségén és a tapasztalatán múlik. Ezek fejleszthető dolgok és a mai világban csajok is simán fejlesztik. Aki nem hiszi menjen le valami küzdőedzésre és próbáljon elverni egy tapasztalt csajt...
Amúgy szerintem pont ennyire ugyan úgy vonatkozik minden rád mint a fiúkra. Döntsd el hogy neked mi az a határ ami felett hajlandó vagy erőszakot alkalmazni. Találkoztam olyan emberrel aki azért képes lett volna nekem ugrani mert annyit mondtam hogy menjen már arrébb, de olyan is sok van akinek elhordhatod az anyját mindennek és szó nélkül tűri. Ha megtámadnak is döntsd el a szituációban hogy melyik a jobb számodra, futni vagy verekedni. Annyi hogy itt csajokkal elnézőbb a társadalom ha megfutamodik, mert mégis csak lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!