Egy lánynak milyen helyzetben szükséges verekednie?
Az arányosságot tarom fontosnak.
Kötekedés, gúnyolás, anyázás... : szavak!!!
Ha erre bárki fizikailag támad vissza , az csak egyetlen dologra bizonyíték:
túl ostoba, primitív agyú ahhoz, hogy szavakra szavakkal tudjon válaszolni.
Nemtől függetlenül egy pontagyú előembernek nézem az ilyen embert.
A támadás az más.
Nyilván, ha valaki hozzáér egy másik emberhez, annak engedélye nélkül, az más kategória.
Fizikai támadás ellen teljesen indokoltnak tartom a fizikai védekezést, vagy ellentámadást.
"megrúgja a vádliját,erre a lány megfordul és pont fejre rúg?"
Na erről beszélek, amikor az arányosságot említem.
Amit az egyik válaszoló mondott, hogy egy fiú nem fog feljelenteni, ezzel a lendülettel el is felejtheted, simán azonnal feljelent bárki, akivel ilyet csinálsz.
Ez könnyű testi sértés, illetve attól függ, a lány mennyire rúgja fejbe a támadóját, a lényeg az, hogy egy vádlin rúgásért nincs arányban egy fejberúgás, és simán priuszos lehetsz egy ilyen hülyeség miatt.
Egy tökön rúgás meg pláne nincs arányban egy gúnyolással, ez kb olyan, mint ha te csúnyát mondanál valakire, az meg kitépné a méhedet.
És baromira nem röhögik körbe a rendőrségen, mivel ott nem tesznek különbséget a nemek között, ott mindenki állampolgár, és mindenkit ugyanúgy megb-nak önbíráskodásért, meg súlyos testi sértésért.
Értem,most már legalább tudni fogom hogy mit mikor lehet indokoltan tenni.Annak a fiúnak egyébként nem lett súlyos baja,csak már nem mondott nekem egy szót se,nem fogdosott se semmi.
De legalább tudom,hogy ha megtámadnak akkor indokoltan meg kell védenem magam,ha pedig csak úgy hozzám érnek az engedélyem nélkül ahogy mondtad,elég egy pofon,de az legyen erős.
""hú de megb*@sznám meg"meg ilyenek,felment bennem az adrenalin.Szerintetek ez szép volt egy lánytól?"
Nem, ez primitív volt egy embertől.
Szavakra fizikai erőszak. Mert elönti az agyadat a fos, és hülye vagy hozzá, hogy szavakkal megalázd.
Csak szólok, 2 évig terjedő szabadságveszéssel büntethető!
Szóval így büszkélkedj vele.
Figyelj, én azt mondom, ne vedd ennyire komolyan.
Ha csak t.ahó parasztok szólogatnak be, max küldd el őket az anyjuk p-csájába, de amúgy örülj neki, hogy nem vagy nyomorék, és felfigyelnek rád a fiúk.
Ha ennél tovább megy a dolog, nyilván, megvédheted magad, meg is kell, de egy dologgal tisztában kell lenned, bármennyire is igazságtalannak találod.
B-z.i egy országban élünk!
Itt a tolvajokat védi a törvény, nincs értéke a magántulajdonnak, a törvény szegők mindig megússzák, a hatóság pedig úgy tekint az áldozatokra, mint az ellenségére, akit meg kell büntetni azért, amiért munkát adott nekik!
Úgyhogy óvatosan ezekkel a agresszív robbanásokkal, mert könnyen húzhatod a rövidebbet!
Igen, én is vérlázítónak tartom, de csak olvass híreket, és rájössz, hogy igazam van.
Jobb lenne egy jobb világban élni, de ez utópia, itt kell érvényesülni, azt pedig úgy lehet, ha az ember a kisebb ellenállás irányába megy.
Abba pedig nem fér bele, hogy fejbe rugdoss embereket.
Inkább számolj 3-ig, találj ki valami nagyon sértőt, vagy hagyd figyelmen kívül.
Tudom, hogy megalázó lehet visszafogni magad bizonyos helyzetekben, de ilyen világot élünk.
Hidd el, bőven van élettapasztalatom, szépen hangzó lenne azt mondani, hogy mindig állj ki magadért maximális erőbedobással, de az élet azt bizonyítja, hogy ezzel csak te húzod a rövidebbet.
Úgyhogy csak okosan!
Ami az önvédelmet illeti, abban az az irányadó elv, hogy maximum annyit tehetsz a támadóval, ami a támadást, a sérülés okozást megakadályozza.
Tehát ha engem megtámadnak, és én állon verek valakit, amitől az lelassul, aztán mégegyszer, amitől lefekszik, akkor a 2. ütésért már engem büntetnek, mert már az 1. megfékezte abban, hogy tovább támadjon.
És ha ebből bírósági ügy lesz, akkor ott mindent komolyan vesznek!
"Egy tökön rúgás meg pláne nincs arányban egy gúnyolással, ez kb olyan, mint ha te csúnyát mondanál valakire, az meg kitépné a méhedet."
Most komolyan gondold ezt újra. Mert egy tökönrúgás és egy méhkitépés azt hiszed egyenlő, mert kuki-punci szinten gondolkozol, de ha előveszed a logikát, az objektivitást férfi módra, szerinted egy tökönrúgás egyenlő egy belső szerv kitépésével?
Szerintem a méhkitépés a hereletépéssel lehet egyenlő. Lányok lába közé is lehet ám rúgni, nem kell azonnal belezni.
Kérdező: jól tetted. Szexuális zaklatás volt. Én büszke vagyok rád, mert lehet, hogy legközelebb tovább is elment volna egy olyan lánnyal, aki nem mer visszaszólni, és így kétszer is meggondolja.
11-esnek üzenem, attól, hogy tökön rúgsz valakit nem fognak feljelenteni, és van olyan helyzet, mikor a verbális zaklatásra vagy az olyan helyzetre, mint amit a kérdező írt, jogos az ilyen reakció. Lehet, nem törvényes, de szerintem, hangsúlyozom, szerintem jogos.
Mellesleg én is ütöttem már gyomorszájon kötekedőt, és nem lett belőle semmi.
Én meg neked üzenem, kedves holdon élő 18-as, hogy qrvára fel lehet valakit ezért jelenteni, az, hogy téged ilyenért még nem jelentettek fel, csak a hülyék szerencséje.
Majd ha belefutsz valami gyökérbe, aki mondjuk viszonzásképpen nem a szart fogja kiverni belőled, hanem a törvényes utat választja, és úgy gondolja, belefér az idejébe, hogy a rendőrségre mászkáljon, majd verheted a fejed a falba.
Az meg pont a kutyát se érdekli, hogy az elborult elméd számára mi jogos, meg mi nem!!!
A jogot jogászok alkotják, és alkotmánybírók fogadják el!
Az jogos, ami törvényes!
Jobb lenne nem okoskodni, mert attól, hogy te egy bonobói csimpánz szintjén kezeled a konfliktusaidat, nem kéne másokat is erre biztatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!