Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy teljesen animeőrült lányt...

Egy teljesen animeőrült lányt ki lehet rángatni ebből ha ő nem akarja?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, aki annyira szereti az animéket, hogy fontosabbnak tartja annál, hogy a rajzoljon, és ezáltal fejlődjön, vagy hogy életében kb. egyszer adódik az hogy hárman összejövünk beszélgetni, vagy valami azzal a lánnyal akit általa ismertem meg, de menne animét nézni. Ebből ki lehet "gyógyítani"?

#anime #animeőrült lány
2016. júl. 14. 17:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Ne hallgass VoiceHELP-re, szimplán lesz..rja az emberi kapcsolatokat, ebből a kérdéséből is látszik:

http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ker..

2016. júl. 16. 19:35
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

Sírjál még nyugodtan, mert kitettem egy kérdést. Ha meg nagyon akarom, csinálok másik akkot, azt csá. De nem fogok :)

Nem minden embernek van szüksége barátokra, nem mindenki vágyik társas létformára. Én tökéletesen jól érzem magam egyedül. Nincs aki ugasson, nincs aki megmondja, hogy mit csináljak és mit ne. Sokkal jobb így ^^.

Akkor sincs köze senkinek ahhoz, hogy az a lány mit csinál, ha neki úgy jó, az ő élete, senkinek nincs joga beleugatni.

2016. júl. 16. 20:46
 23/25 A kérdező kommentje:
:'D És te ugatsz, hogy én egy barátomon szeretnék segíteni. De leírod, hogy te milyen visszahúzódó vagy. Ha ez igaz lenne, akkor miért volt az az előző válaszod?
2016. júl. 17. 10:31
 24/25 anonim ***** válasza:
#22 hát a stílusodból ítélve úgyis akkora paraszt vagy hogy nem ismerkedne veled szívesen senki szóval kíváncsi lennék a barát nélküliség saját döntés vagy következmény amibe beletörődtél és döntésnek állítod be mert így kevésbé égő hogy normális ember messziről elkerül.
2016. júl. 17. 16:34
 25/25 anonim válasza:
100%
*anime őrölt, *gyógyítani, és kedves voltam, mert a vessző hibát nem soroltam fel :) <3
2017. márc. 18. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!