Egy teljesen animeőrült lányt ki lehet rángatni ebből ha ő nem akarja?
Kétféle ember van:
- Kinövi / olyan szintre mérséklődik az anime szeretete, ami már nem tartozik az "őrült" kategóriába. Szerintem ez a bőven nagy többség.
- Nem növi ki és ez fogja még felnőttként is foglalkoztatni. Két ilyen embert is ismerek. Az a baj, hogy egy másik nem anime mániás ember nem igazán fog vele közös témát találni akár 10 percnyi beszélgetéshez sem.
Ha nem akarja, akkor nem. Ez az ő választása, az animék nem kényszerítik rá, hogy nézze őket.
(Valamint a rajzolós részt nem igazán értem. Ha nem akar fejlődni rajzolásban, akkor ne fejlődjön. Ez miért olyan lényeges?)
Viszont leülhetsz vele beszélgetni, és elmondani, hogy téged bánt, hogy elhanyagol a hobbija miatt. Ne úgy nyomd az arcába, hogy "hú ezek a hülye animék, miért vagy ennyire rákkanttanva erre a hülyeségre?", mert akkor jogosan fog felháborodni, mert leszólod a hobbiját, ha jól sejtem, mindenféle tapasztalat nélkül. Csak mondd azt, hogy jólesne neked, ha több időt töltenétek együtt, és téged is beszorítana az animenézés mellé. Amennyiben értelmes lány, meg fogja érteni.
Nem igazán értem a leírásod, de nem is fontos.
Az embereket nem lehet abból "kigyógyítani", amit szeretnek.
Ha ő nem akarja akkor kizárt.
Valószínűleg kinövi majd.
De ismerek olyan közel 30 éves informatikus pasit aki még mindig ebbe van beleőrülve.
Nézd, tudom hogy ez mindig hülyén hangzik ha mondják, de 13 éves GYEREKEK vagytok. Van egy hobbija, kicsit túlzásba viszi, nincs haszna, mint ahogy a népszerű hobbik 99%-ának sincs. Rá fog ragadni egy minimális japán vagy angol tudás, attól függően, hogy hogy nézi, maximum ennyi.
13 évesen gyerek nagyon hamar vált egyik hobbiról a másikra. Pár hónap alatt is akár. Előbb-utóbb megunja. Én is szoktam animéket nézni, szeretem is őket általában, de szerintem aki nem nagyon elfogult, az azért látja, hogy a legtöbbje egy kaptafára megy és hosszútávon csak ezt nézni unalmas (mint ahogy unalmas mindig csak horrorfilmet nézni, csak lovakról olvasni, csak ez-az).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!