Egy teljesen animeőrült lányt ki lehet rángatni ebből ha ő nem akarja?
"#2 Egyrészt igazad van valahol másrészt pedig sötét vagy. Az anime nem különb egy élő szerelős filmnél és nem csak gyerekek néznek animét. Semmi baj sincs azzal, ha 20+ éves fejjel animét nézel. És aki animézik nem csak arról tud beszélni. :P"
Sötét az öreg anyád lába szára. Hol írtam azt, hogy baj animét nézni? Én most 23 éves fejjel kezdtem el megismerkedni velük, párat már végig is néztem, semmi baj nincs velük. Viszont ezt is, mint minden mást túlzásba lehet vinni. Van olyan ismerősöm akivel csak animéről lehet beszélni. Másikkal csak tankokról. Harmadikkal csak programozásról. Mindegyiket fárasztó hosszú távon hallgatni.
Én is ilyen anime őrült voltam 13 évesen,nincs ezzel gond, majd idővel úgy is enyhül. Én továbbra is nézek animéket de már nem ez megy egész nap :)
Nem kell őt "kigyógyítani", hadd élvezze amit szeret.
21/L
Hallod te kis nyomorék, szerintem felejtsd el azt a csajt. Ki a reteknek képzeled te magad, hogy megakarod mondani, hogy mit nézhet és mit nem. Gyökér!
Az anime nem beteges dolog, rengeteg felnőtt ember, több ezren néznek animéket, milyen jogon akarod te megszabni mit csináljon az életével, kinek képzeled te magad?
Van aki K-POP szeret, van aki mongol zenét, tök mindegy, semmi jogod megszabni. Ha nem iszákos, nem drogozik, nem jár bulizni, sokkal jobb dolog, mint ha az előzőeket csinálná helyette. Neked nincs jogod megváltoztatni őt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!