Csak én nézek ki napon teljesen máshogy, mint árnyékban?
A tavasszal rengeteget edzettem, hogy egy kisit sportosabban nézzek ki, mert amúgy nem vagyok kövér (170/58), csak igen löttyedt voltam.
Megnéztem bent a szobában meg kint árnyékban, és nagyon tetszett amit látok, voltak kis kockák a hasamon, a combom is egész szépen nézett ki, meg az arcbőröm is. Nagyon pattanásos voltam, de amióta napon voltam meg szoliztam, egy kicsit elmúltak.
Aztán kimentem a napra, ott is megnéztem magam, és döbbenet, amit tapasztaltam.
A combom kétszer akkora volt, tiszta narancsbőr és löttyedék volt az egész, de komolyan, mint aki még soha nem látott edzőtermet, se sportot... A hasam nemhogy nem volt lapos, de olyan háj volt rajta, amit még nem láttam eddig. Nagyon durva volt, alapból is sokkal vastagabbnak néztem ki, mintha az alkatom is teljesen más lenne, olyan volt. Az arbőrömről nem is beszélve... Azt hittem, nem nagyon látszanak már a pattanások, de a lebarnult arcom mintha fehérebb is lett volna, és olyan szinten tele van sebekkel, pattanásokkal meg minden szarral, hogy úgy néz ki, mintha leöntötték volna sósavval és mostanra gyógyult volna be a seb. Elképesztő. Hogy akarok én is strandra menni? Elhányják magukat az emberek, annyira borzalmasan nézek ki... Nem csak a testem, az arcom is.
Majd amikor visszaálltam az árnyékba, teljesen más volt megint. Sokkal vékonyabbnak, filigránabbnak nézek ki.
Most ezzel csak én vagyok így?
Ilyen drasztikus változás nem hiszem, hogy bekövetkezhet.
Egyszerűen több fény éri a testedet és olyan hibákat is észreveszel, amik árnyékben nem feltűnőek.
De szerintem ezt eltúlzod egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!