Hogyan törekedjem a monogámiára?
Na igazabol az a szituacio, hogy egy meleg srac vagyok es a meleg tarsasagokban en azt vettem eszre, hogy inkabb a poligamia az ami jellemzobb (marmint persze a heterok is rengetegszer felredugnak de ha tudnatok, hogy egy atlagos melegnek hany szexpartnere volt akkor nyitva maradna a szatok).
Na mar most ezzel az a problema, hogy van egy tartos szexpartnerem es megbeszeltuk, hogy nem dugunk felre, mert amugy gumi nelkul dugunk ami azt jelenti, hogy a fenekembe elvez.
Viszont en amikor kivanos vagyok siman lennek mas sraccal is egyutt..vagyis mindig az van, hogy a vegen lemondom szoval sosem valosul meg, de azert kellemetlen a szamomra...szerintetek hogyan lehetne ezt elfojtani?

Melyik a fontosabb szamodra? A poligamia vagy az egeszseg?
Merlegelj. Az egeszseged nem eleg meggyozo erv arra, hogy monogam maradj, akkor nem tudom mi motivalhatna teged.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!