Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az öregek túlnyomó többsége...

Az öregek túlnyomó többsége miért éhenkórász?

Figyelt kérdés

A családban lévő idősek is ilyenek, de a cérna nem itt szakadt el. Ingyenkonyhán be szoktam segíteni a tálalásba. Ennivalót mindig hozatunk magunknak a közeli étteremből, nem esszük meg a felajánlott ételt a másik elől.

Ma defektet kapott az autó ami szállítja az ebédet, így 30 percet késett. Ez idő alatt 2 idősebb férfi bement az egyik helyiségbe és magukévá tették az ebédünket, miszerint ők nem tudják kivárni a késést. Mikor szóltam, hogy azt nem kéne, az egyik leköpött, majd szájon vertem 2x.

A kérdés nem trollkodás, sajnos valóban megtörtént, csak azt nem értem, hogy honnan veszik a bátorságot megenni más ennivalóját?

2016. júl. 13. 13:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy ez mennyire általános, de azért elég vastag bőr kell, hogy legyen valaki képén, hogy csak úgy megegye más ételét és aztán még le is köpje.
2016. júl. 13. 13:07
 2/7 anonim ***** válasza:
23%

Mennyi öreget ismersz? Mennyi ebből az èhen kòràsz? Mennyi, akit nem ismersz? Abbòl mennyi az èhen kòràsz?

Neked volt egy rossz èlmènyed, ès most igazolàst vàrsz, együttèrzèst?

2016. júl. 13. 13:19
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem kell senkinek igazolnia, nem várok együttérzést sem.

Mint írtam, apám apja, anyám anyja, nagynéném férje, sőt annak az édesanyja, sok ismerősöm nagyszülője, de még a 20-30 év körüli haverok nagyobbik része, volt munkatársak legalább harmada ugyan ilyen bélpoklos.

Az ingyenkonyháról már nem is írok. Látom mi történik, ne akarj megcáfolni.

Ezenfelül több idősebb embernek (kivéve aki egészségileg nem tehet róla) ez a legkisebb problémája.

Sunyi, hazug, sajnáltatja magát, fenyegetőzik, verekszik, de még kést is ránt a másikra. Na, ezek miatt tudok felháborodni!

Akinek hasonló élménye van, kérem ossza meg velünk!

2016. júl. 13. 14:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Mert nincs sok pénzük,azt a keveset is annyira verik a fogukhoz,amennyire csak tudják. Az a tati meg különösen bunkó volt. Lehet,égett a bele a kannásbortól. Amúgy a nyári csóróétkeztetést csináló konyhák munkatársai is úgy lopják az alapanyagot,ahogy nem szégyellik. Persze,tisztelet a kivételnek!

Én egyszer hiába mentem pl. a laborba reggel hétre,a nyuggerek már jól beültek mint a verebek. Azok ott lökdösték egymást a sorszám húzásnál. Nem érnek rá,hiszen nyugdíjasok...!

2016. júl. 13. 14:40
 5/7 anonim ***** válasza:
47%
Én egy ilyen idős embert sem ismerek. Lehet ez egy "típus"...
2016. júl. 13. 15:53
 6/7 A kérdező kommentje:
Én is ismerek olyat, aki százszor különb a fentiektől. Csak sajnos keveset.
2016. júl. 13. 16:29
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

#3: értem. Köszi. Úgy tűnik ezek az emberek azonos kulturális közegből valók. Én ismerek öregeket, akik nagyon aktívak, segítőkészek és agyilag fittek, igen bő szókinccsel rendelkeznek, egyáltalán nem önzőek vagy éhenkórászok.

Nagyon kellemetlen lehet ilyenekkel találkozni. Igen visszataszító viselkedés, amit leírtál. Még jobban elszomorít, hogy ezek az emberek közel állnak hozzád.

2016. júl. 13. 20:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!