Szerintetek ez jó megoldás volt? Tehettem volna mást?
Figyelt kérdés
Na szóval kimentünk focizni a haverokkal oda jött egy gyerek nézett minket majd amikor véletlenül a kapu mellé lőttem elkezdett üvölteni hogy balpénisz vagyok természetesen durvábban,ezt még egy párszor eljátszotta (egyébként ez a gyerek játszotta suliba a keményt) rászoltam ,ő bemutatott szidta anyámat én még állonvertem. Ekkor befogta és elvonult. Jól döntöttem? Tehettem volna mást?2016. júl. 10. 00:46
1/5 anonim válasza:
Ettől jobb megoldás nem volt,jól döntöttél.
2/5 anonim válasza:
Szerintem azért odacsapani nem feltétlen lett volna muszáj. :D
3/5 anonim válasza:
Sajnos sokszor csak fizikai erőszakkal lehet nevelni embereket. Jol csináltad. En utes előtt figyelmeztettem volna de am tökély.
5/5 anonim válasza:
Verés nélkül is a porig alázhattad volna... persze ez legalább nem kétértelmű megoldás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!