Nektek miért fordult meg a fejetekben az öngyilkosság?
Minek általánosítasz?
Szerintem, és most le leszek pontozva, az öngyilkosság a gyávák utolsó mentsvára, amikor már nem elég erősek, hogy felálljanak, és jobbá tegyék az életüket.
Ha leírom azzal nem lesz jobb.
Aki meg írta, hogy a gyávák mentsvára, a 11.-es, kívánom, hogy vki pokollá tegye az életed és plusz súlyos betegség érjen te idióta.
Köszönöm kívánságod, én nem kívánok neked ilyet.
Plusz megvan mindenkinek a saját véleménye. Nekem miért ne lehetne? Ezért nem kell ám senkit elítélni.
Mellesleg, ha valaki bánt, azt több módon el lehet intézni. Talán a legegyszerűbb, ha elköltözöl. (és ne hozza fel senki példának Amanda Todd történetét. Én is könnyeztem rajta, de ami tett, az nem volt megoldás)
Akinek kicsit számít az élete, vagy a szerettei, az nem rohan a "könnyű" megoldás felé.
Egy barátom apja öngyilkos lett. Ezzel otthagyta a feleségét, és négy gyerekét. Ez önzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!