Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Született bűnbak vagyok. Mi a...

Született bűnbak vagyok. Mi a teendő?

Figyelt kérdés

Amióta vissza tudok emlékezni, mindenért én vagyok a "bűnös" vagy felelős. Ide értve (külső szemlélő számára viccesnek tűnő módon) az 1. és 2. világháborút, időjárást stb. Ha vissza kérdezek, hogy és ehhez nekem mi közöm (akár ismeretlen is) sablonosan azt válaszolja, hogy "de akkor is" vagy "na de mégis".

Ebből elegem van (nagyon sokadszor). Ebből a szerepből hogyan lehet kilépni?

50/F

2016. máj. 6. 08:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez nagyon komoly kérdés. Ebből ki lehet lépni, ha megérted a bűnbak képzés mechanizmusát. Bővebben privben írok, ha érdekel.
2016. máj. 6. 08:39
 2/4 anonim ***** válasza:
wtf
2016. máj. 7. 11:54
 3/4 A kérdező kommentje:

A mechanizmust elég részletesen ismerem. Jól működik minden csoportban. Ide értve a családot, iskolai osztályt, országot...

Azt kell elérni, hogy ez a szerep ne az enyém legyen

2016. máj. 7. 12:38
 4/4 anonim ***** válasza:
be kell állnod a sorba és találnod kell valakit akit Te nevezhetsz bűnösnek.. ezáltal ugyan olyan szar ember leszel mint a többi de legalább beilleszkedsz közéjük. VAGY. telibeszarod ki mit mond és csak azokkal foglalkozol akik megérdemlik :) nem kell mindenkivel húú de jóban lenni.. elég ha van 1-2 (IGAZI) barátod. :) mondanám hogy a hiba nem benned van de nem ismerlek. az viszont tény hogy az emberek többsége g*ci szóval ne törődj velük :) legyél boldog. ennyi.
2016. máj. 19. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!