Ezzel a fajta emberrel mi a teendő?
Pofán kell bashzni.
Egyébként megmondani, pusztuljon le rólad ha egy tetű, féreg ember, mert te ilyeneknek nem segítesz. Az már mellékes, veled is tetűféreg.
Van több alternatívám is, sajnos mindig kell alkalmaznom valamit, mert mindenki tőlem kunyerál jegyzetet :D Van aki olyan, hogy egyszerűen megmondom neki, hogy nem, miért nem jegyzetelt. De tényleg vannak ilyen bunkók is, amit te írtál.
A bunkóknak:
- Én is alig tudtam valamit leírni, de ha tudsz valahonnan szerezni, akkor majd elkérném.
- Már elkérte más is, óra után neki adom. ( vagy már nála van, nem tudom mikor adja vissza)
- Nem szeretném odaadni, személyes dolgok is vannak benne. (ez nagyon hatásos :D)
- Hétvégén otthon tanultam belőle és ott is maradt (és úgyis hazaköltözök vizsgaidőszakra úgyhogy vissza se hozom már) :P
Most hirtelen csak ennyi jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!