Más is érzi magát jobban magányosnak nyáron, mint általában?
Nyáron általában egyedül ülök itthon. A kedvenc sorozatomat nézem, gitárizgatok, kötelezőt olvasok(sajnos ez az igazság :/)
Senki nem hív/keres/ír, semmi. Úgy elmennêk moziba, a mekibe bárhová, de senki nincs olyan akit elhívnék. Van egy pár barátom, nem túl sok, de azért sose vagyok egyedül szünetekben. De ők sokszor irritálóak, perverzségeken röhögnek és én szerintem komolyabb vagyuk náluk, vagy nem tudom. A családomat szeretem, töltöttem már pár hetet mind a két nagyszüleimnél, anya hugához szoktam átmenni, de azért máshova is mennék már. Vélemény?
Köszönöm a sok jó tippet, de sajnos egyedül nem visz rá a lélek, hogy kezdjek valamit.
Elnézést kérek mindenkitől, ha bunkó voltam az ötössel, alapból jófej volt, ő is adott tippet, csak aztán írta h szegényke még az utcára se tud kimenni, mert már is körül veszik az emberek. Jajj, megszakad a szívem :((
Hát nm tudom, de vagy állandóan az ablaka alatt csöveznek, vagy falusi, de ilyen nincs, az biztos
Nem bántásból, az ötös teljesen rendes választ adott. Nekem is sok barátom van, nyáron is keressük egymást, hogy menjünk ide-oda.
Ha nem akarsz egyedül lenni, akkor beszélj azzal a pár barátoddal. Ha ennyire zavar, hogy egyedül vagy, akkor biztosan kibírod a perverzségeiket.
Egyedül is elmehetsz ide-oda.
Vagy ismerkedj! Én megyek táborokba, és az ottani barátaimmal mentem el múltkor moziba.
Mi meg azt nem értjük, neked mi bajod van.
Mozdulj ki! - ÁÁ egyedül nem akarok
Ismerkedj emberekkel! - ÁÁ az milyen már
Menj el a barátaiddal! - ÁÁÁ ők irritálóak
Mindig csak a kifogások.
Most őszintén mit vársz? Nem fog helyetted senki barátokat szerezni. Amúgy a mostaniakat hányszor hívtad bárhová? A barátság kölcsönös dolog. De te magától értetődőnek veszel mindent.
Itt már csak neked van bajod.
12-es, 13-as, 15-ös mind te vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!