Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is érzi magát jobban...

Más is érzi magát jobban magányosnak nyáron, mint általában?

Figyelt kérdés

Nyáron általában egyedül ülök itthon. A kedvenc sorozatomat nézem, gitárizgatok, kötelezőt olvasok(sajnos ez az igazság :/)

Senki nem hív/keres/ír, semmi. Úgy elmennêk moziba, a mekibe bárhová, de senki nincs olyan akit elhívnék. Van egy pár barátom, nem túl sok, de azért sose vagyok egyedül szünetekben. De ők sokszor irritálóak, perverzségeken röhögnek és én szerintem komolyabb vagyuk náluk, vagy nem tudom. A családomat szeretem, töltöttem már pár hetet mind a két nagyszüleimnél, anya hugához szoktam átmenni, de azért máshova is mennék már. Vélemény?

2016. júl. 7. 19:16
1 2
 1/18 anonim válasza:
35%
Lány vagy fiú vagy? Kor?
2016. júl. 7. 19:29
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
Merrefelé laksz?
2016. júl. 7. 19:35
 3/18 anonim ***** válasza:
60%

Nem, mert melózok, neked is jót tenne.

Egyébként moziba egyedül is elmehetsz, én is úgy szoktam.

2016. júl. 7. 19:44
 4/18 anonim ***** válasza:

Akkor ne otthon ülj, hanem menj fesztiválokra, bulikba, rendezvényekre, kiállításokra, tópartra, túrázni, kirándulni, táborba, stb. Ismerkedni bárhol tudsz, aztán nem lennél már magányos.

Én örülök ha egyedül lehetek itthon, szóval én pont kerülök mindenkit. De nagyon zavar hogy ha kilépek már mindenki körülvesz, szóval nem nehéz barátokat találni ha még én is vonzom az embereket, miközbe nem is akarom.

2016. júl. 7. 19:45
 5/18 A kérdező kommentje:
Hát a melózni még nem mehetek. 13/L
2016. júl. 7. 19:57
 6/18 A kérdező kommentje:
#5-ös, a hozzád hasonló nagyképű, "menő" emberektől mentsen meg a sors
2016. júl. 7. 20:06
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az 5-ös egyáltalán nem volt bunkó.

Ha csak várod a sült galambot, persze hogy nem történik semmi. Kezdj el ismerkedni...ahhoz viszont az kell, hogy kimozdulj otthonról. Amúgy moziba és mekibe sokan járnak egyedül is. Nézz körül, hogy nálatok milyen szervezetek vannak a városba (pl. nálunk van túracsoport, íjászegyesület...stb) Máris mennyi ember, akikkel lehet ismerkedni.

Amúgy a kérdésre válaszolva, csak a diákok érzik magányosabbnak magukat. Év közben kényszerítve vannak, hogy az egész napot együtt töltsék. Persze, hogy nem magányosak, még akkor se ha hétvégén csak otthon ülnek.

2016. júl. 7. 20:15
 8/18 anonim ***** válasza:
De édi vagy :D Figyi, szerintem adj hálát annak, ha egyedül lehetsz, és nem idegesít a sok gyökér. Rajzolj, fess, fotózz, írj, olvass, filmezz, zenézz, kvízeket tölts ki, művelődj, görkorizz egyedül, bringázz, kocogj, strandolj. Látod kapásból mennyi program?
2016. júl. 7. 20:19
 9/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, veled komoly baj van, ha szinte személyes sértésnek veszed az ötös szavait. Teljesen rendben van a véleménye, sokan vagyunk így, és hányok attól, hogy a magadtfajták szerint mi kevesebbet érünk.
2016. júl. 7. 20:21
 10/18 anonim ***** válasza:
Ha a kozelben elsz, akkor elmegxek veled szivesen moziba :)
2016. júl. 7. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!