Szerintetek megnyerhetjük az EuroVíziót? Akár most, akár általában valaha?
A legjobb helyezésünk 4. hely volt, talán 1994-ből (de az biztos, hogy 90-es évek eleje).
Ez a verseny a politikáról és a diplomáciáról szól, legutóbbi nincs nekünk, utálnak minket körben, szavazatokat nem kapunk.
A szomszédos országok egymásra szavaznak, minden évben le van zsírozva, ki nyerhet, és azért a homokosokat se szabad elnyomni.
Olyan országok vesznek részt rajta, akiknek területileg köze nincs Európához, de nyomják az EBU-ba a pénzt.
Tehát a válasz: nem nyertünk, de nem is fogunk soha.
Nem hiszem hogy megnyerhetnénk valaha is, de ugyan minek? Én Magyarország helyében el sem indítanék senkit ezen az előre megrendezett giccses homokparádén.
Amúgy a csávó elég hamis volt, valóban nem divatmajmokat kéne elindítani, hanem olyanokat akik valóban tudnak énekelni és ha már az országomat képviselem ne angol nyelven induljak hanem a saját nyelvemen.
Színtiszta politika az egész. Ez már akkor egyértelmű volt számomra mikor az ukránok a háborúhoz kötött dalt énekelték, a németek Izraelre nyomták a 12 pontot. Továbbá a németek ahogy elnézem semmilyen népszerűségnek nem örvendenek, ez teljesen kitűnik abból hogy csak utolsók lettek. A helyükben én nem égetném magam ilyen parádékon.
Őszintén szólva, személyes meglátásom, de eltelt 71 év hogy a háború fejeződött és hatásai még a mai napig tartanak. A németek próbálnak hízelegni, bevágódni, őszintén én a helyükben nem tenném. Ők vesztettek, fogadják el, és próbáljanak kimászni a gödörből. Ugyanúgy a győztesek is bűnösök, elvégre Németország nem önmagát bombázta a háborúban, a háború nem a jó és a rossz küzdelméről szól.
Szóval nem nyerhetjük meg az Eurovíziót és józan komoly gondolkodású ember még csak nem is akarna egy ilyenen nyerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!