Az emberek általában miért nem kedvelik azt, aki jámbor/szelíd természetű?
Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy valamiért ezeket a jellemvonásokat sokan lenézik vagy megvetik.2016. máj. 13. 20:56
1/5 anonim válasza:
Sajnos jól látod kérdező...Én is az az ártatlan lélek vagyok, ezért engem is lenéznek és senki nem barátkozik velem.
2/5 anonim válasza:
A mai világban leginkább a nagyszájú, gátlástalan törtetők viszik sokra, ezért az emberek rájuk néznek fel, az ő társaságukat keresik.
3/5 anonim válasza:
Én sosem értem ezeket a kérdéseket. Szerintem ezt nem nézi le senki, csak valami nagyon ritka idióta alak.
5/5 anonim válasza:
Én is azt tapasztaltam, hogy sokan lenézik. Van 1-2 ismerősöm egyetemen, akik ilyen jellegűek és nem igazán veszi őket senki sem komolyan. Gond nélkül átverik őket, megbízhatatlanul viselkednek velük szemben és elég sokszor tojnak a fejükre.
Gondolom tudják, hogy tőlük nem kapnak semmit sem vissza és sok dolgot meglehet velük tenni következmények nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!