Miért csak a pénzes férfiakkal mennek el a szép nők?
Egyébként abszolút nem vöröslik az arcom egyszerüen szégyenlem és cikinek találom azt hogy ennyire gerinctelenek egyes nők. Akárcsak te. Persze legyen a férfi az erős lelkileg,szórakoztassa, tartsa el a nőt stb.. de manapság rengeteg nő domináns lenni, de csak addig dominánsak amíg dirigálni kell, de amikor vállalni kell a terheket és tenni valamit a másikért akkor nem azok és ez is szégyen. Nem akarom meggyűlölni a nőket. Mert léteznek normálisak is de az nem a szépekre jellemző. Ez a baj.
A férfi aki ide beírt semmivel nem támasztotta alá hogy önerőböl indult be a szekere. Kérdésedre pedig az a válaszom, hogy ha valaki önerőbül képes feltolni magát ennyire az már van annyira okos, és van olyan rezgésszinten emberileg hogy nem áll le vitatkozni egy iylen fórumon. Főleg iylen témában. Ha oylan okos lenne akkor azt is tudná hogy mi zajlik le a világba, mennyivel másabb a mai rendszer mint a régi. Ő valakinek a fellendítésére vált iylenné ebben olyan biztos lehetsz ahogy hisztériázol állandóan a székedbe.Ezek pedig nem tudnak párhuzamot vonni az emberek közt. Marxisták. Na ezért írtam azt ím it írtam. Csak te nem látsz az orrodtól, csak a pénz szagát érzed de azt nem tudod hogyan lehetne segíteni másokon, vállani az élet nehézségeit. Pedig az iylen nőket bekéne tenni gyárba szalagmunkára. be is tennélek hidd el.Megnézném milyen fejet vágnál közben. Fillérekért dolgoznál. De még le is írod hogy mennyire felhúztad magadXD. Ennyi ökör nő magyarországon. Beteg, állat számítógépbúvárok. Semmit nem tud a jóléten kívül.
Csináltál egy másik regisztrációt, hogy ne legyél "egyedül" a gyökérségeiddel? Ha ilyen szánalmas dologra vetemedsz, akkor legalább figyelj arra, hogy ne ugyanazokat a helyesírási hibákat kövesd el. Például rengeteg helyen yl-nek írod az ly-t.
Szánalmas vagy...
Nem a helyesírással van a gond. Amikor ilyen kiírások itt nem voltak , akkor is jelen volt ez a probléma csak nem volt ki feláljon ellenetek. Szerintem ez a szánalmas hogy ebbe kötsz bele. Nem a helyesírás miatt rekeszti ki az átlagkeresetűt és válassza a gazdag férfit a szép nő, hanem azért mert mellette kényelmesebb az élet. Ezt pedig ne az én hibámmal próbáljuk tetézni. Szerintem sokkal durvább formát ölt a mai társadalom, mint az én látszati helyesírási hibám.
Utolsó: Nem a kérdező a szerencsétlen. Te szerencsétlennek látod azt aki felhúzza ellened a kesztyűt, azért mert primitív vagy és válogatsz a férfiak közt. Az igazság az hogy nem fekszik le akárkivel a szép nő. Ez finoman van kifejezve. Ti nem a hajléktalanokat kerülitek hanem azt akinél számotokra nem elég kényelmes az élet. És ez miatt egyre többen feltörekvésen gondolkozik, ami sokszor áldozatokkal is járhat. Ti belőletek indul ki nagyon sok vérlázító körülmény. Szex nélkül élik mindennapjaikat férfiak, a nagy igények, meg az elfogadni képtelen frusztrációtok miatt.
#74-s nehogy már utolsó legyen a hibás,hogy ti balf...szkodtok és tökötök semmi.
Igen válogatni még szép nehogy már akárkivel leálljon aki nem jön be neki,tudod ti a lyukat is bedugjátok de nem mindenki ilyen,tudod vannak igényei a nőnek meg aki megteheti annak is.Keresni kell egy olyat akinek nincsen és kész.
A kacsa nem tud úszni,nem a víz a hülye.
Kutyát nem érdekli,hogy a sok frusztrált barom nem szexel,ez senkit nem érdekel,oldja meg.
Tegyen érte,hogy szép nője legyen:
-Tanuljon ki egy komoly szakmát
-Menjen edzeni
-Legyen igényes
-Tanuljon a nőkről
-Törtessen,legyen célja,ambíciója
Ennyi.Aki ezeket nem tudja vagy akarja az ne akarjon szexi nőt,annak javaslom a ,,van rajtam mit fogni ducikákat".
Ez van el kell fogadni.
Aki szép nő mind sportol valamit hidd el,mind tesz magáért.
Panaszkodnak is a férfiak balf..szok nem tudnak a nőkkel bánni.
Hidd el sok nővel beszélgettem.
Nem tudják mi kell a nőknek,elkurják nem tudják nőként kezelni,töketlenek,nem határozottak,semmi céljuk.
Jó a minimálbér meg a sör,nincsenek terveik.
Ezeket hallom.
Biztos van ebben tapasztalatod. Ahogy nekem is, de kicsit elhatárolódtunk a férfiak felé. Ezen vitatkoznom kell, mert amennyi szép nő van az országban, azt mind látod futni az utakon vagy járni a konditerembe? Nem hiszem, mert annyi terem nincs és ezen felül teli lenne az utca sportoló nőkkel. Dehogyis. Megcsináltatjuk a mellüket ha van miből. De azt általában a seggükből keresik meg. Azt ha jó a fenék meg a nagy a mell akkor már csak a kényelmes életet keresik. Amiket leírtál az szép és jó.
De kézzel fogható körülményeket, terülj-terülj asztalkámat vár el a szép nő. Hiába vannak neked ambicióid. tervezni lehet de szokták mondani hogy a remény hal meg utoljára.
Nem is értem milyen piacképes szakma kell ahhoz, hogy annak fizetéséből megelégedjen a szép nő. A sztárügyvédeken és orvosokon kívül, meg vállalkozókon és egyéb tehetős embereken kívül nincs olyan szakma ahol te alkalmazottként jó fizetéseket generálsz magadnak! Akár hiszed akár nem. Szakmád meg hiába van ha nincsenek kapcsolataid. Akkor területeket nem kapsz, ahol célirányosan munkáltatsz. Adhatsz be pályázatokat, de erre inkább hadd ne reagáljak. Ugyanez igaz a nagy menő orvosokra, akik milliós hálapénzzel büszkélkednek és az ügyvédekre is. Az ilyen rockefeller származékoknak meg miniszter bácsi gyerekeinek biztos futószalagon jön a szép nő mert van nevük.. De a többit inkább haggyuk. Egyáltalán miről beszélünk? Milyen alapon köti ebet a karóhoz a szép nő? A férfiak mikor kértek pénzt azért, hogy velük lehessen a szép nő? Szerintem semmikor csak akire nagy a kereslet az visszaél a körülményeivel. Azt gondoltam hogy soha nem lehetek szerelmes egy ilyen nőbe, de hogy semmit nem lehet vele kezdeni, az magáért beszél.
Én IT-s vagyok,és igen teperek hajtok szép pénzt keresek,folyamatosan keresem a lehetőségeket és meg is találnak állandóan megyek soha nem állok le,nem pihenek.
Mindig keresem a lehetőségeket,új melók,keresem a fejlődési lehetőségeket.
Sok szakma van ami jó,csak utána kellene járni.
Olyan jogon,hogy a férfinél van a túlélési érték,mi tesszük ki a kaját/pénzt az asztalra.
Ezt el kell fogadni,vagy lehet nem piacképes nőt keresni ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!