Miért csak a pénzes férfiakkal mennek el a szép nők?
Eléggé frusztrált vagy kérdező.
Igen a bombanő nem fog összejönni Józsival a boltból,hanem keresi az öltönyös CEO pasit aki csövön van,sikeres,stílusos,kisportolt.
Nyilván a legjobbat fogja keresni és meg is kapja kész.
Lázadozhatsz de ez a piacképesség,nem fo leállni egy 180 nettóssal sőt egy 300-assal sem,mert nem és kész.
Fogadd el,ha nem tetszik változtass,mozdulj meg.
Vagy keres egy nem olyan vonzó csajt,ennyi,ők nem a pénzt nézik,nekik nincsen lehetőségük válogatni.
Egy kalibrált nőnek van joga válogatni és fog is,mert megteheti,egy programozó válogathat a melók között,egy közgazdász szintén,egy segédmunkás örüljön ha kap melót.
Ez ugyanez pont.
Miért kellene megállapodnia,ha kap a nagy halakból?
Miért érjem be a szalonnával ha kapok Beluga kaviárt?
Miért menjek el x százezer ért melózni ha kapok több,mint egy milliót?
Ez egy akkor baromság. Na erről szól a kérdés ezért tartunk itt. Annyit tudok nyújtani a bombanőnek mint amennyit ő nekem. Csak testet, testért.Ez így fer. Jó persez egyébként nem. A demokráciában már pénzért meg külsőségekért lehet mindezt. Ezzel van a baj. Azért kéne megállapodnia, mert 100ból 90 nem kap a nagy halakból! nem kap beluga kaviért, még sokszor szalonnát sem, de még százezret sem. Csak van a nagy semmibe. Anyuci szoknyája alatt sokan élősködnek. Sok felnőtt nő keres átlag szinten és nem jön össze senkivel mert epekedik a gazdagok után de nem érti meg hogy ez nem akar neki összejönni és csak vár csak vár. Nem érted meg az agyaddal hogy nincs annyi gazdag férfi mint amennnyi szép nő születik. Ezek pedig a társadalom felhábordást keltő söpredékei lesznek.
Eléggé a luxusprotitúciót szolgálja a felfogásod. Szerencséd hogy láttatlanba vagy. Nem szégyenled magad nő létedre. Ezeket nem mernéd kijelenti élőben mert kiközösítetté válnál egyből. Álmodozzál csak kedves válaszoló. Akkor is megváltozott a női nem a demokráciának köszönhetően és visszaél nulla aggyal, a külsőségeivel. A testével! Olyan nulla aggyal ami neked van. A közgazdász meg a programozó szaktudással rendelkező ember azért válogathat a munkák. A segédmunkásra pedig egyre nagyobb szüksége. A bombanő hogy fér össze ezekkel, hogyan lehet egy lapon említeni. Gondolom ezt a válaszokat csakis a buta luxusprostituáltak lájkolták akik lappanganak a gép elött és fáj az igazság. A bombanő a segédmunkások szintjére sem ér fel, mert nem dolgozik aktívan nem termel pénzt , nem fizet adót hanem helyett élősködik vagy élősködni szeretne csak nem tud. A bombanőnek nincsen szaktudása helyette van beteg agya, meg jó segge és nagy melle. Ez a nagy piacképeség? A tudás helyett? Na fene ennyire lejjebb adtad te is. Olyan mérges lehetsz, hogy nem is szégyenled a piacképességet hangoztatni a nőkre, mert anonim vagy. Nekem is van jó testem férfi létemre stb. Még sem élünk úgy vissza az adottságainkkal mint a bombanő.Jóllehet nem is tudnánk. Egy szónak is száz a vége. Nem az eszének hanem a testének köszönheti a szép nő a terülj terülj asztalkámat. Szegény családból növik magukat sokan és a semmiből lépnek előre hát nehogy azt hidd hogy ezt tűri a tűri társadalom. Csak nem foglalkoznak vele sokan ennyi.
Az agyaddal próbálj meg előre kerülni. Amúgy meg ott tartunk hogy azért jönnek el a diszkóba egyre többen hogy ingyen iszogassanak mások pénzére. 100 alkalomból százsor amiért cserébe semmit nem adnak senkinek. Igaz lehet mindenkit csak 1500 forinttal károsítanak így meg. De ezt ha minden férfivel megcsinálják ott járnak hogy 100 ezret megittak nem oylan hosszú idő alatt. Azért nem dolgozott meg a bombanő. Amúgy kerülik a gyárimunkásokat mert emberileg nincsenek azon a szinten hogy eltudjanak fogadni szerényebb körülményeket. Ez mutatja magát az embert. Az én modoromat kifogásoljátok miközben egyre nyíltabb hogy a pénz határoz meg benneteket.
A paraszt a fehér lovon egyre hülyébb lesz, úgyhogy arra nem is válaszolok. Gyerek még nagyon.
Egyébként a bombanőnek ugyanannyi joga van az életben mint bárki másnak. A rendszer gyengeségét használja ki. Ennyi, ettől még nincs több joga. hA pedig nem lesz majd igényeinek megfelelő akkor Lejjebb adja és kénytelen lesz összejönni a Józsikával. ha nem lenne mit enned kedves váalszoló, akkor kiállnál az útszélére fillérekért. Ezt úgy hidd el ahogy legutóbb írtál. Egyébként nem kapja meg akit akar a szép nő. Pont ez az hogy csak tartogatja magát a milliomosoknak. Ahogy te is. Mert neked sincsen senkid csak volt.Ezt meg én tudom.. Most vársz egy újabb partyra közben meg itt csatázol a gyakorin.
"A paraszt a fehér lovon egyre hülyébb lesz, úgyhogy arra nem is válaszolok."
Gondoltam, hogy egyszer ezt megírod. Nem tudsz mit írni, ezért nem írsz semmit. Így is lehet vitatkozni, csak így nem jutsz előrébb.
Egy szánalmas lúzer vagy kérdező. Név nélkül itt alázol több millió, sőt milliárd embert. Magadba kéne inkább nézni. Te vagy az, aki a létminimumon él, te vagy az, aki olyan ocsmány, hogy hányingert kap tőled az ember. Az intelligencia szintedről meg inkább ne is beszéljünk. Csak hajtod itt ugyanazt a baromságot, egy hozzászóláshoz sem adtál érdemi választ, csak leírod ugyanazokat átfogalmazva, meg elhordod mindennek a kérdezöket. Undorító vagy és remélem, hogy megtartják a nők azt a jó szokásukat, hogy levegőnek néznek. Te nem érdemled meg, hogy bárki is a társad legyen.
Azért nem akarok részedre írni mert már így is osztottalak eleget. Nem veled akarom betölteni a panelt. Mert te arra játszol hogy tiltson a moderátor hogy ne derüljön ki az igazság és ne is maradjon felszínen az ami neked fáj, csak még nem nőttél fel hozzá és nem érted annyira hogy eltudd viselni egyet tudjál vele érteni. A te értelmiségi szintedről aztán lehetne beszélni bőven. Ezt a szintet soha nem éred el amit én elértem. Úgy pénzben, attól függetlenül hogy gazdag ember nem vagyok, de csóró sem, úgy észben sem. Azt akartam hogy lekopj a fórumról ezért nem írtam neked, nem is szándékozom. Majd megemészted a keserű valóságot ami az orrod előtt zajlik, lásd a primitív hozzászólókat akik milliókrol beszélnek pedig valójában egyszerű hús-vér emberek.
Téged ugyanúgy elkerülnek a szép nők mert csórónak minősülsz. Ez már nem a stílus függvénye hanem az érdekeké. Ha mindenki ilyen talpraesett lenne mint én, esélye nem lenne a női nemnek.
Kedves előző hsz. Te mit adsz a millióért cserébe? Meg a kaviárért? A testedet? mert az a férfiaknak is van mégsem kérnek tőled pénzt. Vagy te ilyen 300 kilós disznó vagy aki nem bírja elviselni hogy nem kell senkinek?
Szerintem arra játszol hogy tiltson a moderátor. De nem fog mert ha valaki betartja a játékszabályokat akkor felszínen marad minden. Úgyhogy ezt már eleve elbuktad.
Te szándékosan provokálsz itt embereket és az lesz az egészben a jó, hogy észre sem veszed magad és változni fog a személyiséged. Mert a hozzáállásod miatt nem való vagy normális emberek közé, viszont köztük élsz. És hiába tagadod, rabja lettél a fórumomnak. Ez pedig csak kínt okoz neked mert emberedre találtál.
Kiváncsi lennék hogy kiad neked 1 milliót de amúgy azért a gyári munkást választani meg a szallonát, mert az élet a tapasztalásról szól nem csak a habzsi dőzsiből. Meg kell tapasztalni jót is rosszat is. Akkor leszel igazi ember. mert most csak egy darab sz"r vagy. Akit oda megy csak, ahol pénz van. Sehova máshova. Ilyenekkel van teli az ország ezért nem szexelek én sem. Ezért van rengeteg férfi egyedül , magányosan.
Beteg vagy kezeltesd magad.
Miért álljon veled szóba a szép nő?
Na tessék miért te vagy az aki keljen neki?
Mit tudsz felmutatni és nyújtani?
Miért vagy érdekes?
Mert eddig egy rinyálós,puhap...cs kisfiú benyomását kelted akinek kellene a szép a jó lehetőleg ne kelljen megmozdulni,tehát tálcán jöjjön minden.
Mielőtt jönne én FÉRFI vagyok,és én tettem és teszek is érte,hogy bombanőm legyen.
Kérdés te mit vagy hajlandó megtenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!