Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért csak a pénzes férfiakkal...

Miért csak a pénzes férfiakkal mennek el a szép nők?

Figyelt kérdés
Butaságokat ne írjatok, inkább kerüljétek a fórumot. Veszekedésnek nincs helye.

2016. júl. 6. 13:43
 61/96 anonim ***** válasza:

Legyél te is sikeres,tegyél magadért.

Mit teszel azért,hogy BMW-s legyél?

Mit adsz érte?

Mit tanulsz?Miben képzed magad?

2016. júl. 28. 17:03
 62/96 anonim ***** válasza:

Kettőnk közül nem én vagyok a semmire kellő,mivel nekem alakul az egzisztenciám,eléggé szépen épül a karrierem is,építem az életem a testemet is heti 4 edzéssel.

Te meg sírj otthon és szídd a szép nőket.

2016. júl. 28. 17:11
 63/96 anonim ***** válasza:

Annyira mondod ezt a "bombanősdit", ugyan?! Ki számít neked olyan jónak,hogy szóba állnál vele?

Hadd lássuk!

2016. júl. 28. 22:59
 64/96 A kérdező kommentje:

Kedves álszent szülők kincse! A vagyonodat és a felemelkedésedet nem önmagadnak köszönheted elsősorban. Innentől kezdve megbukott a dolog. Ha elérhető lenne az embernek önszántából amit csinálsz , akkor nem lennének gyári munkások de a multik is kihalnának. Ha az vagy akinek írod magad akkor jókor voltál jó helyen és volt aki tolta alattad a szekeret. 100-ból 99-szer sajnos az okosság nem jár együtt anyagi javakkal. Elmondanám neked hogy diplomás végzettséggel keresnek sokan pesten! annyit mint én ott ahol élek egy "bizalmi" munkakörben.. Nem kell mindenkinek bmw-snek lennie. Hány bmw-ét látsz az országban a többi autó melett? Szerintem nagyon keveset. A kommunizmusban és a kapitalizmusban se volt bmw mégis kefélték a bombanőket.

Hol látod te azt a szabályt hogy a bombanőhöz milliomos férfi kell és bmw? Ez csak a demokrácia újdonsült áldozata és az elkényeztetés netovábbja. Ott a lábbusz aranyapám ha valahova elakarsz jutni. Szállj le földre a bombanőddel együtt. Lehet hogy az én életemben nincs szerelem, szeretet de atiédben sem hiába van pénzed. Innentől kezdve semmirekellő vagy.

Tudod itt nem a szürke életen van a hangsúly. Hanem azon hogy a bombanő ugyanolyan hús-vér ember mint a helyes férfi és azt használja ki hogy relatíve kevés van belőle. Ha férfi nem kéri a bombanőtöl hogy szórakoztassa el meg pénzelje, akkor fordítva sem állíthat ilyen mércét ő a férfiak elé.

Ezt pedig tudják is. Ezért kerülik azt alapból akin nem látják a százezres karórát meg a mercikulcsot.

Meg ott van a bibi hogy a bombanők közül legtöbben nem jönnek össze azzal akivel egyáltalán lefekszenek ha végre valahára valaki a kedvükre való! Csak ha lefekszenek akkor azt hatalmas összegér vagy elszórakoztatásért, nyaralásért cserébe. Pontosabban szóba sem állnak , alapból kerülik azokat akik nincsenek teli pénzzel.

Márpedig egy éjszakára bármelyik férfi jó lehet. nem csak a gazdag tud teljesíteni az ágyban.

Csak ők a pénzükkel tudnak teljesíteni.

Az ujdonsült demokráciában a bombanő oylan férfival állhat szóba akinek a tudásszinjétől olyan messze van mint a makó Jeruzsálemtől.

De a helyes férfi az meg csak van aztán mehet dolgozni. Nincs joga semmihez ezt hozta a demokrácia.

A nő választ pedig ugyanolyan emberi bőrben mint a többi.

Ha férfiak is így állnának hozzá hogy azzal jövök össze akivel én akarok, akárcsak a szép nők, akkor senki nem jönne össze senkivel. Innentől kezdve jönne vissza a régi rendszer, amikor a gazdag férfi nem nyalja a seggét a bombanőnek ezért az nem is tudna visszaélni a kommunizmus hiányáéval, amikor a hagyományos előjogok megvoltak és tisztelték a dolgozó embereket is!

kedves utolsó szosz felhasználó! Kopjál le a fórumról. Egy hónapon keresztül fárasztottad az embereket. Szerinted nem tudom hogy mindegyik fórumomat megszállottan bújod nap mint nap? keress másik témát. neked az fáj hogy nem tartozol a szép nők közé.- Engem próbálsz megdönteni a hülyeségeddel, a férjeddel foglalkozzál akire hivatkoztál, meg a bevételeidre ami állitólag milliós. A degenfeld grófnőröl nem is beszélve:) Életében nem tett boldoggá egy férfit sem.

2016. aug. 1. 14:15
 65/96 anonim ***** válasza:

Hogy micsodaaa??? Üldözési mániás barom,azt sem tudom hogy ki a fene vagy! Összetévesztesz valakivel. Határozottan szép nőnek tartanak engem amúgy. A párom büszke rám. Férjem sincs. 😳

Miért ne lehetne önerőből BMW-je az előttem szóló srácnak? Ha valaki kimegy külföldre,dolgozik( akár diplomásként is), az miért ne vehetne egy jó kis középkategóriás BMW-t? Honnan veszed,hogy máson kapaszkodott fel? Nagyon sok embert ismerek,akik igenis saját maguknak kaparták ki a gesztenyét!

Hidd már el,te tipikus az a fószer vagy,akitől undorodnak a nők! Azért csak mert te egy utolsó vesztesnek születtél,véletlenül sem jelenti azt,hogy mások is azok!

Nem azt kéne nézni, hogy másnak több van,és azon fortyogni! Inkább tegyél érte,vagy ha nem tudsz,akkor viseld el! Nem értem?! Miért kell neked már rögtön a legjobb,ha te a jónak még csak a poros nyomába sem érsz? Miért akarsz hús-vér lényeket rákényszeríteni egy olyan valakire,akit nem akarnak? Így téged sem kényszeríthet senki,hogy alább add.

Borzasztóan gáz vagy,hogy mindenkiben csak a hibát keresed,és azzal nyugtázod magad! Mert te ugyan mit értél el? Azt hogy szűz vagy huszonx évesen? Bárcsak látnám ahogy most vöröslik a fejed! Tudod mit? Békén hagylak,mert pofázhatnék én neked ,Óóó ...

Úgyis mindig a tied lesz az utolsó szó! Már így is megijedtem magamtól,hogy egy h.lyén így felhúztam magam. Nem süllyedek tovább a szintedre. Élőben ütősebben tudnálak alázni amúgy.

2016. aug. 1. 15:54
 66/96 anonim ***** válasza:

65#

Az a baj ezzel a csávóval, hogy fel sem fogja amit írnak neki. A válaszodból csak annyi jött le neki, hogy te "gonosz nőként" ellene vagy. Kiírt vagy 6 kérdést és egyikben sem volt olyan ember, aki az ő pártját fogta volna. Minden válaszoló csak alázta ezt a szerencsétlen nyomoroncot, de ő még mindig hajtja a f_szságait.

2016. aug. 1. 17:17
 67/96 anonim ***** válasza:

Full lúzer vagy kérdezô,kifogàs az megy.

Pont ezért nincsen nôd,a nôk az ilyenektôl hànynak mint te.

Te ne akarj bombanôt,sôt nôt sem,maradj a prostiknál,bàr azok se fognak veled szóba àllni.

Még mindig nem vàlaszoltàl mit teszel magadért.

2016. aug. 1. 20:16
 68/96 A kérdező kommentje:

Élőben nem tudnál alázni kedves hölgyem. ott 995 hogy te húznád a rövidebbet. Egyik férfinek sem kötelező felemelkednie a gyrái munkából azért hogy szép nőt kapjon. A szép nő sem emelkedik fel sehova , oylan agyatlan mint te vagy. Csakis kizárólag a testi adottságának az egyenjógúságnak meg a demokráciának köszönheti ezt a helyzetét. A szép nőnek elég segget adnai meg nagy melleket és máris ott lehet a pénzes fószer ágyában. A jó testi adottságú férfinek nem elég a külseje hogy megkapja a bombanőt ahhoz pénz is kell. Na ezt nevezik társadalmi problémának. Elvan kényesztetve a szép nő. nem kötelessége egy férfinek sem elszórakoztatni a szép nőt vagy pénzelni. Ugyanannyit várhat el a szép nő a férfitől mint az nyújt neki fordítva, Régen ez így is volt egy tea mitt, hogy mégis csak legyen egy jelképes valami, leülte egymással majd összeálltak. Ma már a rendszer gyengesége miatt válogathatnak egyes nők. Itt a baj. Régen se volt bmw- férfi meg pénzes meg kigyúrt se annyi és oylan mint most. örült a nő hogy az elnyomott helyzetében meghúzhatta magát valahol, de job is volt mert nem volt ennyi visszaélés és megkülönböztetés mint manapság.

A bombanő nő mit tesz magáért azon kívül hogy jüól néz ki? mennyit keres miylen végzettsége van? beletsz valamit a kapcsolatba? neki miylen élete van? Miért akar oylan férfihez menni akinem nem szürke hanem utazós nyaralós élete van? Miközben ő neki is szürke otthonülős élete van? A bombanő a szürke otthonülős életével és agyatlanságával vagy csak éppen egy diplomájával miért akar oylat aki százszor annyit keres mint ő és utazgat, miközben p nem utazgat? Hol van leírva te szerencsétlen hogy nekünk férfiaknak kell elszórakoztatni a nőket, Ezért tartunki itt! Az iylen lúzerek miatt mint te vagy, aki hagyja hogy kihasználják, ezért nincs tisztelete a férfiaknak. Jobb a demokrácia mint a kommunizmus valamiylen szinten. De az egyenjoguságot nem szabadott volna visszahozni. Minden ember egyenlő és a bombanő a szürke élete miatt nem várhatja el hogy kitartsák. Íratlan szabályok szerint együttérzően kellene társulnia azzal akivel eg szinten áll. Márpedig ő a gazdagok nyomába sem érhet csak azért mert jó teste van.

Egyes nők max azért undorodnak tőlem mert én nem fogom hagyni hogy csak azért fizethessek neki egy italt hogy váltsak vele pár szót. Ő fizet nekem italt hogy válthasson velem pár szót? Nem. Mert ebben a rendszerben már túl sokan keresik a kegyeit és válogathat. Aki nem hagyja hogy kihasználják attól undorodnak de ha minden férfi iylen lenne, visszaállna a régi rendszer és lenne tisztelet a gyári munkásoknak is nem csak a felső tízezernek.

A nők amúgy nem tőlem, hanem az igények hiánya miatt unjdorodnak tudat alatt. csak ezt könnyű tetézni az emberekkel. tőlem undorodnak mással meg szóba se állnak. Felépítettek maguknak egyrendszert amiben kirekesztenek megkülönböztetnek embereket. Ha valaki beszól azt támadják,ha nem szól be visszautasítják, ha nincs velük dolguk az a legjobb. De akkor minek élnek ezen a bolygón? Minden ember egyenlő az alaptörvény szerint. A szabad párválasztás finoman hangolva modorált és korlátozott volt valamikor régen.Társadalom barát alapú. A szabad párválasztást keverik össze a megkülönböztetéssel. valamennyi egyforma férfi közül kiválasztanak maguknak eggyet. Ez a szabad párválasztás.

Az hogy ők azért mennek milliomosokhoz, hogy kitartsák magukat meg hogy a fülöp szigetekre eljussanak ez megkülönböztetés másokkal szemben aki nem tudja őket fülöp szigetekre vinni. Csak az a férfi aki papucs az soha sem fogja ezekt fel. Esélye nem lenne a női nemnek ha társadalmi szinten igazi férfiak lennénk. Nem pénzszóró senkiháziak, meg empatikusak csak azért hogy elkerüljük az üvöltözést velük, ahnem szigorúak de igazságosak.

2016. aug. 7. 13:36
 69/96 anonim ***** válasza:
Még mindig nem fejezted be a hisztit?
2016. aug. 7. 15:41
 70/96 anonim válasza:
26%

Most gondolod te hogy ez a szoknyapecér uraság aki 1000 férfiből 1ként ide feljön és azt állítja pénze, annak abból van pénze, hogy maga teremtette elő a kiváltképp jólétét?

Márpedig bármennyire is furcsa neked, bár tipikus nő vagy és nehéz elhinni, de nem a többségre vall amit ő írogat. Nincs reális keretek közt. Ezért nagyobb eséllyel gondolható hogy umbuch a fazon. A legtöbb ember nem tud oylan forrást előteremtette magának amilyenről szó van. Ugyanis akkor nem lennének multik és annyi vállalkozó sem aki alkalmazottakat tart. Akkor nem lenne oylan aki téged kitart kiscsillag. Semmi alázat és tisztelet nincs benned. Alacsony rezgésszintű, frusztrált tipikus nő vagy, aki egysávos nárcista. Ez a baj és nagyon sok iylen nő van. Elvárásai vannak de nyújtani annyit nem tud. A ronda nő meg kénytelen megalázkodni is időnként, mert nincs annyi udvarlója mint neked, de te neked is csak azért jó mert nem a kommunizmusbab élsz ahol a tiltják a munkanélküliséget. Felkaptad a fejedet gyorsan arra ami nem tetszik. De itt nem erről az állítólagos úrimemberrről van szó aki részt vesz abban hogy elrontja a nőket, hanem arról hogy a szép nő célcsoportokra van tagozódva.

Hát most te azt hiszed hogyha alapból kerüli a szingli nő a kontaktot, annak okát nem tudják a férfiak? nem mindenkinek van rossz napja, meg nem mindenkinek van párja. Csak látszik már rajta hogy nem tetszik neki az ember. Indoka sincsen. Rátelepszik a gazdagokra, kihasználja amit kitud ennyi. Nem elehet azt ésszerűen megmérni hogy a mi9ylen férfi adottság illik a bombanőhöz, de azt lehet látni hogy a hájpacninak az oldalán is elöbb megjelenik mint bárki másén, ha annak mercije van meg aranynyakláncot visel kb 5 kilót a nyakába.

Elvannak kényesztetve, túl sok lehetőségük van, ezért nem tudják milyen az igazi rossz. Ezért nem tudják értékelni a jót sem. Csakúgy vannak a nagyvilágba sokszor.

Nem adja oda magát akárkinek, de nem egy ronda ember vagyok. Most nekem mélyen zsebbe kéne nyúlnom ha szép nőt akarok köszönhetően annak a sok drága férfinak aki még dob egy lapáttal az egyenjoguság meg az egyoldalú nárcizmus dacára.

Alapból megkülönböztetnek embereket. Helyes férfiak sorjára jönnek össze nem hozzá illő emberekkel, 300 kilós lányokkal, meg rondákkal, mert félnek az egyedüléttől és nem szeretik azt miközben a bombanő 18-20 évesen eltartatja magát a szüleivel és keres mondjuk 80 ezret a lottózóban és a főnökére hajt. Mindig a főnökökre, az elitekre stb... Csak úgy vagyunk a világba. Nem véletlenül járkálnak sűrün Budapestre a nők. Tudják hogy ott fordul meg a legtöbb nemzetközi befolyással rendelkezőp üzletember és ezek a kedves magyar nők szállodaközelben próbálnak felcsípni valakit. Mert tudják hogy azoknak semmiség kidobni 1000eurót az ablakon, ímg a gyári munkás bevan osztva. De mindeggy is mert attól a 20 ezer forint is kevés. De milliókért már a golflabdával is megismerkednek a nők... Finoman fogalmaztam. A 19 megyéből egyetlen-egy nőben nem volt annyi gerinc, hogy alázattal viselkedjenek mások felé. Egyetlen -egyet nem láttam még aki hiszti nélkül képen felvenni a kontaktot és elfogadni az életet úgy ahogy van. A nyüg a pénz és a hatalom iránti vágy az meglátszott. Ennyi idő alatt, hsuzonéves korban már pár jobb nőt is ágyba kelett volna vinni következmények nélkül. Ha ők azt hiszik magukról hogy a ronaldohoz tartoznak így sose lesz rend. Most pedig ne a ronda lányokról beszélünk, mert igaz ők javarészt normálisabbak de ők is csak azért közvetlenek mert rákényszeríti őket az élet. nem szimpla zsigerekben lévő emberségből.

Meg az a legnagyobb baj hogy már megbújnak az internet világában a nők. Ott tartunk léassan hogy inkább nyúlnak magukhoz és közben nézik a kigyúrtakat a képernyőn minthogy kijöjjenek ismerkedni az utcára.

Olyan érdekes az is hogy akárhányszor kiírok mindig majdnem ugyanazok a nők írnak be. Most akkor ők mindig akkor vannak fennt amikor én éppen beírok? VAgy csak éppen nap mint nap fennt vannak, mert kitartottak és más dolguk nincsen. Elvannak a facebook elött, ezért állunk így manapság.

De az is furcsa hogy miért raknak ki félpucér melltartós képeket magukról a nők a közösségi oldalakra, beleértve a különböző kéretős jelenségüket. Mikiözben kinnt az utcán lenéznek mindenkit. Jobb ha elhiszitek hogy ez a legaláis terjesztése a figyelemfelhívásnak. Begyűjtik maguknak a lájkot mert az tetszik de senkitől semmit nem akarnak. Ez miért jó? Miért nem lehet egyszerű ruhában kitenni egy képet ha nem akarnakk senkitől semmit? A gazdagok felé mutatkoznak így részben és tetszik nekik a felkapottság. Ez mind annak a jele hogy kirekesztés van folyamatban. Az nem számít hogy ez káros valakinek mert hiú ábrándok után fut és kiveri az ökör. De ők rekálámozzák önmagukat. De miylen alapon, markerintegesek? reklámgyárat akarnak építeni, vagy csak szimplán jól esik a parasztvakítás. Erre ráérnek amik gazdag férfi nincs.

Rászolgál a sok gyökér hogy ilyenek legyenek a frissen kijött érettségisek is. Mert ott is ha már valakinek jó feneke van és jól nézki, mert egyébként egy utolsó senki és munkája sincsen de már a gazdag, sármos pasit célozza. Ami nincs de addig meg tabuként. Sok már a tabu a 19 megyébe.

2016. aug. 7. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!