Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért csak a pénzes férfiakkal...

Miért csak a pénzes férfiakkal mennek el a szép nők?

Figyelt kérdés
Butaságokat ne írjatok, inkább kerüljétek a fórumot. Veszekedésnek nincs helye.

2016. júl. 6. 13:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/96 anonim válasza:

Te rosszabb vagy annál és hidd el amíg nem alkalmazkodsz a világhoz és nem nyújtasz önzetlenül, ez lesz a végzeted.

2 zeneszámból induljunk ki.

Az első Meghan Trainor -Mee Too. A magyar bombanők letagadják, hogy miért váltak kegyetlen, embertelen haszonlesővé. Hát itt a megoldás. Ez a viselkedésforma nem embereket szolgál, hanem puszta nézettséget, és azon keresztül egy álmot kajtat, amit a bombanő saját elhatározásból kihirdet mindenkinek. Ebből a szegény rész dominanciáját felhasználja hülyítésre, saját önbizalom gyarapításra. És a kidolgozott testű PÉNZES férfiak és a bankigazgatóknak pedig fenntartja magát hatalmas összegért. De ebben nincsen számára semmi rossz , mert nem kerül a társadalom ellenérzésével szembe, hiszen empátia védi a női nemet.

A magyar bombanőnek abból született meg az embertelensége hogy videókat nézett a neten. Például Cristiano Ronaldo barátnőjéhez hasonlította magát. És úgy volt vele ha, nekem van olyan testem mint az ő barátnőjének , akkor miért nem élhetek én is olyan jómódú fickóval. Ezt ugye itt nem kapta meg a magyar falukba, gyári munkásoknál egy italnál tovább nem jutott. De a popó az ugyanúgy kezelésbe került, vagy éppen kerülhetett volna ha odaadja magát. Tulajdonképpen ő nem bírja elviselni azt hogy nem élhet nagy lábon , a sorsát nem tudja elviselni és ezért bünteti a férfiakat aki nála próbálkozik.

A magyar lányok frusztrációját meghatározza az állandó mérce és hasonlítgatás. Nézzük a huszonéves Trainort. Ha valaki jól énekel, miért van arra szükség, hogy dobálja magát, ugorgasson, játssza magát a klippekbe?

Az első 20 másodperce ott áll a tükör előtt és ejteget oldalra. Egy pillanat leforgása elött, kilengette a fenekét oldalra. Ennek mi köze a konkrét éneklésnek , szakmához? Ez kéretés, ámítás alapú, ami tetszetős a hús-vér embernek és megnézi de soha nem kaphat belőle. Innentől kezdve miért jó ha megnézi? A nőknek miért jó ha látnak egy maguknál sokkal jobbat, ami az önértékelésükben okoz problémát?

Ez a Me Too arról szól, hogy itt a popó, ott a popó, még egy nyavalygás, egy ritmikus seggjáték és kész. Ha nem nyitjátok meg a klippet a youtobon, csak ránéztek, a tálaló képen oldalra van fordítva a feje és úgy néz, mint aki hátulról kapja a ......

Ilyen karakterű nőből van az országban teszem azt pl. 16489 fő. Ha csak 2 bombanő lenne az országban, talán érthető lenne hogy kihasználják a helyzetüket, őket a elvinné mondjuk az otp vezérigazgatója és az ország milliárdos gázszerelője. Vagy mondjuk két leggazdagabb.

De van nőszemély bőven, de egyetlen egy nincsen köztük, aki ember lenne a talpán és nem csak a saját érdekeiket nézné. Miből lehet tudni például azt, hogy érdemben utasítják vissza a férfit, miszerint az bunkó. Honnan tudják ha bunkó, ha nem is ismerik és nem is beszéltek vele? Mert itt a gyakorin hibát keresve, azt találnak is. Hiszen mindenbe bele lehet kötni. Sok szóváltás közepette.A férfi is beletudna de ő mondjuk kapar, küzd és nem a hibákat nézi. De a nő pedig döntési helyzetben van így könnyű. De a civil életben, ahol 2 személy még nem találkozott, ott nincs emberi alapja a kifogásnak mégis alkalmazzák. Mert a hús-vér ember ha elfordítja a fejét és elutasító, joga van ahhoz hogy továbblépjen. A másiknak pedig nincs joga ahhoz, hogy feltartsa. Tehát különböző trükökkel, így vagy úgy, de a döntési helyzetből adódóan, sakktáblán huzogatják a férfiakat rendszerváltás óta.

A bombanőnek jó ez a klipp, mert még magasabbra emeli a nők utáni vonzalmat, a férfiak embert próbáló egymással folytatott harcát, a feltörekvés generálását. Azért hogy végül talán kaphassanak egy ilyet. De nekünk ez nem érdekünk, mert aki nem gazdag családba született az a multi vállalkozót gyarapítja aki napi szinten kaphat ebből. 300 ezer forintért én is hívhatok bombanőt. Idehozzák a ház elé, fekete merciből kiszáll, de ezt ugye nem várhatják el. A többi a bombanő az országban, huszonéves lányokról beszélünk! Ezt tudják és egy lépést nem tesznek érte hogy bárkinek is jobb legyen. A szexualitást és az öröm okozását a haszonszerzéssel teszik azonossá.

Nézzük a másik jómadarat. Jennifer Lopez- Aint your Mama

Na ez már provokatívabb, veszélyesebb klipp.

Ugru-bugri, szóelharapás, kélyes beszéd, itt a popó, ott a popó, négykézlábrugaszkodás , férfimegszégyenítés, tánc és minden van benne .

Ha valaki jó énekesnő, miért azt taglalja tudat alá, hogy meg kell szégyeníteni a férfit? Ezt berögzíti a magyar bombanői nemhez. Nézzük csak.

2.15mp-nél leborítja a férfit és mutatja a világnak. Ez csak egy szám elméletileg. Gyakorlatilag mutatja a női nem hozzáállását a férfiakhoz. Ennyit ér a tisztelet. Ez már nem csak egy szám. Mert a civil életben délelőtt ugyanez megtörténik más keretek közt. Éppen nem leborítja ha valami nem tetszik, hanem leszarja a férfit.

De van más is.

2.45-50 mp-nél. A gyártósoron rázza fenekét. Ahol a férfiak meg is halhatnak üzemi balesetben, abszolút nem tisztelve semmiféle kultúrális és egyéb íratlan értéket. Lenézve és tudat alá mutatva szintén nem véletlenül. Tehát mindenhol van szép nő de sehol nem adja oda magát. Ez egy munkahely, nem egy kupleráj.

Formálissá tette a klippet hogy minél többen megnézzék. De ez nem a való élet, pedig csak a a bombanőn múlik hogy miért nem válik valóságossá.

A pics+jukat játszani a nők szokták. nem pedig a férfiak. De a férfiak ezt nem kapják meg csak láthatják. De minek látják ha nem kaphatják?

100 millió ember megnézi klippet és csak egynek van belőle haszna.

Jennifer Lopeznek? Ebbe nekünk mi az üzlet?

Ő készítette a klippet és a sok hülye csurgatja utána a nyálát. És valahol érthető és kevésbé igazuk van a nőknek. Könnyen mondhatják: Nézd a hülyét kezünkbe adja a hatalmat, csurgatja utánunk a nyálát, ránk áldozza pénzét! Hülyék lennénk ha nem használnák ki! És tényleg.

Ne mondjátok azt se, hogy nincs olyan nő, akinek hasonló jó feneke van, mint jennifer lopeznek. Ennyi nőböl, egy embernek se akarnak feneket adni és jóérzért, ott már valami gubanc van. És azért látszik még durvábbnak a dolog, mert saját maguk helyett, mindig valakiben képesek meglátni a hibát.

Amikor egy embert mindenhol elfogadnak, csunya nők, különböző végezettséggel képességel bíróü férfiak, ezer ember. csak a 30 bombanő nem, akkor ott a bombanőbe van a hiba. De hogy mindegyikben hiba van és egymás után mennek kkajtatva a Ronaldot, meg a milliárdosokat az nem jó. mert ők ide tartoznak közénk és nincs ráírva a homlokukra hogy a gazdagoknak tartogatják magukat.

Először a női társadalom egy része jön azzal, hogy a férfiakban van hiba. Aztán kitalál mást. Majd egzakt módnál menekül és hárít. Egy jól megtervezett rendszer ahol senki nem számít, és minden a haszonszerzésre van kiépítve.

Amíg ez ellen nem lép fel a férfi társadalom és nem veszi ki a nép a hatalmat az elnyomásból, addig en várjunk jobb életet csak rosszabbat.

2016. szept. 24. 12:38
 92/96 anonim válasza:

"A pics+jukat játszani a nők szokták. nem pedig a férfiak"

Ezt úgy lehet érteni, hogy amikor egy férfi nem kapja meg amit szeretne, hiába kéri a nőt, az visszavág azzal hogy frusztrált. ha szól akkor se kapja meg, ha nem szól akkor sem. tehát magyarul a női nem kezében van és bármit akarhat az nem tőle függ. Miközben más országokban jól szórakoztatják a nők a férfiakat. Persze ott is lehet hogy a pénzért.

De itthon a nők, a saját szerény képességüket és magatehetetlenségüket, a férfiak hibájával, azok frusztráltságával magyarázzák.

2016. szept. 24. 12:47
 93/96 anonim ***** válasza:

Jajj mamám,ez csak egy videoklip 😄

A gyári jelenetnél meg csakis nők vannak a futószalag mellett. A férfi főnök messzebb áll. Annyi hibát találok benne,hogy megérinti a forró vasalót,lóg a haja a futószalag mellett,nyers rakottat borít a férfi fejére,mikor elméletileg most vette ki a sütőből. A végén az a fehér ruhára felcsatolt kék gúnya is elég bénán néz ki. Úgy néz ki benne,mint egy gatyás kakas. Jennifer egy szépen sminkelt,nagyon jól felépített marketinggel rendelkező,helyes nő. Abból áll az élete,hogy szép legyen. Az ilyentől mit vársz?

2016. szept. 25. 14:08
 94/96 anonim válasza:

Ezt nem így kell nézni. Erre épül a magyar női nem!! Ezt veszik alapul. Mindenki Jennifer Lopez szeretne lenni és Meghan Trainor. Mindig az aki a legtöbbet keresi, legnagyobb az egzisztenciája és a legfelkapottabb.

ott tartunk hogy nagy emberként tekint önmagára a szép nő és hiába tetszik neki egy férfi, nem áll össze vele és inkább kerüli. Mert azzal foglalkozik, hogy a barátnők mit szólnak. A külsőségekre épít és nekik akar megfelelni.

Én magam sem a rondák közé tartozom csak frusztráló, hogy a hús-vér nő a a testi adottságát használja az előrelépésre és a kavargásokra, mert az eszét általában nem tudja. Leakarok feküdni egy szép nővel és azzal vágnak vissza hogy nekem is csak a külsőségek számítanak. Nekem a vélhető saját kategóriám számít és a jó test kell inkább nem pedig a pénz és nézettség, meg a sztárság, egyéb felbújtások. Összekeverik a magyar bombanők az azont a fazonnal, csak hogy leplezzék az igazságot miszerint az küzdhet értük akinek engedik, de annak is csak akkor van esélye ha letesz valamit az asztalra, de nem biztosítják arról hogy feneket vagy mellett adnak egy éjszakára sem. Természetesnek veszik hogy a férfi fizessen, aztán majd lesz valami. viszont ők csak elvárnak és egy darab téglát nem tettek arrébb soha sem, elvannak kényesztetve. A pénzen kívül egyetlen lehetőség sincs hozzájuk. Mindig van valami kifogás amíg egyedülállóak, míg végül tanyáznak egy gazdag férfinél. Nem először írtam már a fórumon, sok szép nő látta és lapulnak. Annyi gerinc nincs bennük hogy kiálljanak az igazukért. Csak önző módon a saját igényeiket figyelik. pedig nem kérte senki tőlük hogy fizessenek. De a fenekét mindeggyik félti és az egzisztenciával és a terülj-terülj asztalkámmal kötik össze. Úgyis van elég udvarló alapon, ha nem tetszik takarodj. Itt magyarországon szép nőt még nem láttam gyári munkás mellett. van magyarárszogon olyan adottságú nő mint jennifer lopez, de egyedül van , esetleg a gazdagoknál tanyázott le. Ez a baj. De nem mindenkiinek jut gazdag férfi sem. Inkább elfordítják a fejüket és egyedül vannak. Nehogy alkalmazkodni kelljen valakihez. Kivétel nélkül letagadnak mindent, alapvető emberi dolgokat sem teljesítenek. Felvitte a a dolgukat a rendszer annyira, hogy válogathatnak a legtöbb ember meg csak figyelje őket és gyarapítsa az önbizalmukat.

2016. okt. 8. 13:52
 95/96 anonim válasza:

Aki nem lát a pályán csak az nyilatkozik így. Ez több mint egy klip. Nem az a lényeg, hogy van felöltözve jennifer lopez. pont ez a lényege a klipnek, hogy a bombanő főző ruhában is milyen jól mutat. De nem tiszteli a férfit. A gyártósoron pedig akkor mutatják hátulról amikor lengeti a fenekét. Ez is egy parasztvakítás. Minden a büntetlen seggjátékról szól, ami az átverést alakítja és a nem a boldogságot. Mert egy olyan feneket, itt az országban sem kaphat meg senki. Pedig több nőnek is van olyan jó. A falukban pestre szöknek a nők és lenéznek mindenkit, a nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező emberekre vadásznak kávézókban. Nem Jennifer egyik sem, agyuk sincsen némelyiknek, de a lényeg az hogy jól néznek ki és ezzel próbálnak visszaélni. A gyári munkás pedig menjen gyarapítani a multit és még életében nem látott és ilyen körülmények közt nem is fog soha. Amíg nincs realitásérzéke a szép nőnek és elvan szállva az agya, addig nem szexel a gyári munkás. tartogatják magukat a nők, a sok hülye meg elhiszi hogy ez nem így van és benyalják a hüje kifogásokat. 1500 ember udavrol a szép nőnek, de pont a milliomosnál köt ki. De elötte még azt mondta hogy neki a stílussal van baja. Mindenki rossz a stílusa csak az övé a jó. Érdekes a multi vállalkozónak már a jó a stílusa. közben ugynaolyan hús-vér ember mint a többi. Semmivel sem jobb a stílusa. csak pénze van több. Nagyon sok a tagadás meg a ferdítés a női nem részéről. De egyszer megemberelné a szép nő és azt mondaná:

"Nem érdekel semmi, én sem vagyok gazdag nem is olyan családból származom. Odateszem a fenekemet a gyári munkásnak mert vele akarok lenni. Aztán majd ráérek lejmolni máshol. Nem a pénztől teszem függővé magamat.Miért teszem oda? Azért mert jólesik, nem azért mert pénzt kapok vagy mert az igényeimet teljesítik. De amíg van száz választásom addig nincs értéke elöttem a szimpla embernek, nem a férfi a férfi pénz nélkül."

2016. okt. 8. 14:09
 96/96 anonim válasza:

Férfiként van 25millió problémám, ami nem orvosolható a hús vér ember szavaival, tettek nélkül. Elbújik a bombanő és menekül a probléma megoldása elől. De úgy hogy meg se hallgatta, csak kiszagolta hogy valami nincs rendben. Mivel iszonyúan gyenge a türelmi küszöbe és egyensúlya, hamar megérzi ha nem fenékig tejföl az élet. Ez beidegződött frusztráció, amit a rossz társaság, neveltetés és beképzeltség hoz magával.

Én teszek valamit amiben hiba adódik. A szép nő kontrázza. Én őt hibáztatom, ő pedig engem. Hogy tudunk eljutni idáig, hogy gond legyen ha mind két fél arra ügyel, hogy ne legyen gond? Hogyan ügyeljek én arra hogy ne legyen gond, ha a bombanő ezt nem szorgalmazza és keresi a balhét?

Tegyük fel hogy én vagyok a hibás. De ő belemegy a vitába hogy fölényeskedjen, aminek nincs jó vége. Mivel különb ő nálam vagy bárkinél? Miért nem kerülte el a problémát? Ugyanolyan hús-vér ember mint én. Én eltudom ismerni hogy hibáztam. Ő miért nem?

Miből állapítja meg hogy valaki problémás , ha nem ismeri és nem beszélt vele két percet sem? Honnan tudja, hogy ő maga felsőbbrendű lény másokhoz képest? Ki igazolja ezt neki egzakt módon?

Van körülöttünk 21 bombanő. 10 éven keresztül köztudottan lelki alapon közelítem. teljesen normálisan. Nem támad de célt sem érek el vele. Amikor már joggal, támadom, akkor ő visszatámad. Miért nem akkor mozdul amikor nincs miért támadni? Miért lapul és várja hogy balhé legyen?

Miért nem tisztességes és az igazat mondja, felvállalva önmagát?

Miért kell veszekedést generálni ahhoz, hogy elhitesse másokkal és önmagával, hogy nem ő benne van a hiba?

Az a nő aki nem beteg, viszont Társaságba jár, diszkóba, az miért nem jött össze valakivel, vagy legalább miért nem kívánja hogy legyen valakije? Mitől fél és kinek tartogatja önmagát?

Amikor egy 53 ezer fős városból, különböző egyénekkel találkozik, mindig másokkal, de egy emberre sincs szüksége, akkor kiben van a hiba?

Miért okoz gondot felvenni egy tiszta fehérneműt miniszoknyával, kéjesen beszélni és kéretni magát, kedvére tenni a partnerének? Mire vár? Miért köti az ebet a karóhoz? Miért támad és magyarázkodik frusztrációval? Miért nem intézkedik és próbál megfelelni másoknak?

Miért csak saját magát veszi figyelembe? Miért mindig saját magát helyezi előtérbe, mások érdekeit keresztezve?

Miért nem tudja saját zsebből nehezen megcsináltatni a melleit és örömmel adni egy olyannak aki tetszik? Például. Csak szimplán azt élvezni és annak örülni hogy kell valakinek? Hogy lehetnek akkora balfékek a férfiak, hogy egy oylan nőnek udvarolna, akiről köztudottan hogy már van 100 udvarlója? miért jó ez? Mit akarunk mi emberek? Nem elég beképzelt állat van már köztünk?

Hová fejlesszük a hús-vér embert? Jó ez nekünk, hogy el van szállva az agya és maga sem tudja mit akar?

Nem veszik észre egyes férfiak, hogy nagy ívbe le+zarják a nők és arra nem méltatják, hogy emberszámba vegyék?

Magunkat hibáztatjuk, ahelyett hogy szembenéznék a gonosszal? Nem lehet véletlenül, hogy nem mi vagyunk a rosszak, hanem a környezetünk vetít szándékosan?(Amíg aládolgozunk akarva-akaratlanul)

Butított, társadalmi nővédelem helyett, nem esik le túlmentünk a határon és elszaladt a ménes?

2016. okt. 11. 13:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!