Miért csak a pénzes férfiakkal mennek el a szép nők?
21/96 A kérdező kommentje:
nem veszitek észre hogy idegességetekben nem figyeltek oda és egyik hülyeséget írjátok be a másik után. Piacképes lány...MIVAN? Emberekről beszélünk nem eladható tárgyakról alapesetben. na de jó hogy leírtad erről szól a kérdés. Luxus cikk lett a szép, dögös, bombanőböl. nem ember hanem tárgy akit az érdekek határoznak meg és egyre kevesebb emberség. De az a baj hogy közöttük sok nulla aggyal ugyanakkorra senkik vannak mint a kukások közt. Azért örjöngenek mert nem találnak igényeiknek megfelelőt. haragszanak a világra ezért látszik rajtuk közeledésnél hogy nem tetszik nekik az ember. Már elnézést de egymás irányába fejlődnek a tartogatás felé. PIACKÉPES LUXUSCIKK:d Ez igen. Aztán a piacképes lány keres annyit mint az akit kíván megszerezni magának? van annyi esze mint annak akivel együtt szeretne lenni? Kidolgozott teste van neki is mint a kigyúrt férfinak? gyúrja fenekét meg a lábát ahogy a férfi a kezét?
VAGY inkább csak azzal él vissza hogy rengeteg ronda lány van és manapság nagy szó ha valaki a bilógia géneknek köszönhetően kifelett adottságokkal rendelkezik. mert 10 jónőböl 9 nem jár konditerembe és nincsenek megcsináltatva a mellei. Mégis bombanő és megvan mindene. Ez milyen alapon illik a pénzes meg a kigyúrt férfihez? Miközben az igazi párja helyes, jó kiállású férfi lenne.
Itt azért terjed a világban ez a téma mert a szive mélyén mindenki érzi hogy visszaél a női nem. Ez csak egyre rosszabb lesz. Itt nagyon nincsenek rendben a dolgok.
Piacképes lány:)
22/96 A kérdező kommentje:
te valakivel összetévesztesz:) itt több ember írogat hasonló kérdéseket. Ezért kezdtem el én is mert sok mindenben egyet értek. Jót röhögnek rajta hogy ezeket kiírod? Én is olvastam. van még valami? csak mert akit ez a fórum érdekel azt nem tudod innen eltávolítani:) hiába próbálkozol sározással. Ez nem én vagyok! De ha ez megnyugtat értem a leírtak alapját és az élettapasztalat miatt nem tudok csodálkozni rajta.
És mindketten ugyanazokat a hibákat vétitek? Például rengeteg olyan mondatod van, amit kisbetűvel kezdessz. Érdekes módon ez a Flawessnél is megfigyelhető. Egyikőtök sem rak a "hogy" elé vesszőt, pedig ez az első dolog amit nyelvtanórán megtanul az ember.
Szánalmas amit csinálsz. A hiszti is és az is, hogy letagadod önmagad
2016. júl. 7. 21:32
Plusz nagybetűvel kiemeled ami szerinted fontos. A Flawes is ezt csinálja. De könyörgöm ez olyan eröltetett és röhejes. Ha hazudsz, akkor legalább változtass egy kicsit az írásmódodon
2016. júl. 7. 21:37
"Itt senki nem törhet pálcát a másik orra alá"
Mondd, hogy ezt direkt írtad így! :D :D :D
Amúgy van itt pár pasi, aki naponta háromszor tesz fel "szép nő, csak pénzes pasit akar" kérdést.
Két választásod van: Vagy lejjebb adsz az igényeidből és nem "bombanőkre" hajtasz.
Vagy elkezdesz jó sokat dolgozni, ha neked olyan nő kell, aki a pénzre megy.
2016. júl. 7. 22:13
26/96 A kérdező kommentje:
Gyerekek itt valami félreértés van. ha valami nem tetszik nem kell írni. Én a kérdésem által nem török senki orfra alá pálcát. A női nem nemnek az fáj ha valaki őszinte. Ezzel nem tudok mit kezdeni.
Kedves utolsó itt nem te sza"tad a spanyol viaszt:) Hülyeséget írsz.
Utolsó elötti paraszt a lovon: ilyen nyelvtani hibákat majdnem minden második ember ejt. Nálad is nagyon sok minden hiba megegyezik mások szövegével, ami abból adódik persze hogy nem egyedül vagy buta.
Ez nem indok arra hogy azonosítsál 2 személyt. A paraszt a fehér lovon éjjel nappal itt van fennt? Mert mindig ezeket a fórumokat bújja. Máshol is láttam már..
Az első amit egy gyereknek megtanítanak az a jó neveltetés és az etikett szabályok. Meg az hogy ne üsse bele az orrát olyanba ami nem az ő dolga és abba se amihez nem ért. Innentől kezdve nincs miről beszélnünk. Gyenge a próbálkozásod. Mert az látszik meg a szövegedből hogy nickeket gyártassz, egész nap itt vagy és azt hiszed hogy te vagy az aki hol nőnek hol férfinak a bőrébe bújik és lebuktat embereket. Ez egy anonim fórum kisfiam.
te itt egy porszem vagy. Úgy írsz mintha fontos lenne itt a jelenléted. Senki nem kérte hogy írjál főleg ha úgy érzed hogy egyenlő vagyok az eddigi vitapartnereiddel. Keresed a kontaktot és azt hiszed hogy megmenthetsz bárkit az igazságtól, pedig nem. Majd elöbb-utóbb megunod a hülyeségeidet és visszahúzodsz, ha addig le nem tilt a moderátor.
Mi van te szerencsétlen, ideges vagy? Azt nem veszed észre, hogy mindenki ellened van? Itt is és annál a kérdésnél is amit belinkeltem. Egy szánalmas idióta vagy, aki itt éli ki a komplexusait, mert minden nő hányingert kap tőled. Menj és máshol nyomasd az agymenésed, mert itt senki se kíváncsi rá. Ne itt hisztizz, mint egy óvodás kislány, mert ez undorító. Nem a nők hibája, hogy egy lúzer vagy, max annyiban, hogy ők felismerték, hogy nem szabad egy ilyen senkivel kezdeniük mint amilyen te vagy. Undorító vagy és ez a kis gyűlölet kampányod is az.
2016. júl. 7. 23:58
Tényleg nagyon gáz vagy kérdező! Elkéne fogadni az ellenvéleményt is,mégha kötözködésnek is látszik a számodra. Pálcát törni más feje fölött,vagy borsot törni az orra alá(!) Észlény!
Sikertelen vagy a nőknél,mégis úgy vered a nyálad,mintha te csinálnád jól. Ezek szerint csak rosszul csinálsz valamit,nem érted?
2016. júl. 8. 17:03
29/96 A kérdező kommentje:
A paraszt a fehér lovon ugyanakora lúzernek minősül a szép nőnél mint bármelyik másik férfi a szabad demokráciában nem tudott kitörni nem sármos és nem rendelkezik milliókkal. Semmivel sem különb mint az a férfi, aki megmondja az igazságot, ami fájdalmas nektek. Csak a paraszt elfogadja a kirekesztett életet és már kinlódik ha valaki tükérképet rak elé hogy valójában miben él manapság. Én is lehetnék olyan mint ő, ha elfogadnám hogy mások hülyének néznek és a pénz hiánya miatt nem úgy tekintenem rám ahogy illik egy férfire. De nem ökör vagyok ne hozzá hasonlítsatok. Ő még gyerek lelkileg. Most kap észbe amikor ezeket a sorokat látja. Én valóban észreveszem azt hogy időnként jobbnál-jobb nőkbve botlok akik egyedülállóak és mégis kerülik a kontaktot, mert a biztos kényelemre utaznak meg a terülj terülj asztalkámra. A kontakt elkerülését nem, lehet mással magyarázni. Nem tőlem undorodnak hanem a pénz hiányától és attól örjöngenek hogy egyszerüen kell élniük megosztva a terheket és ha már kényelmesen nem tudnak egy férfi oldalán, inkább maradnak egyedül. ha tőlem undorodnak, ezek szerint ugyanőfgy a többi férfitől is.Ne mondjátok már hogy amikor 10 férfi próbálkozik egy nőnél és mind a 10-en sikertelenül, nem a nőben van a hiba? Dehogynem csak amíg nem teszünk ez ellen társadalmi szintenm addig azért fognakl járkálni a kocsmákba hogy mutogasság magukat és ingyen igyanak mások pénzére. Kedves utolsó! Költözzön ki a bombanő a holdra ugyanis amióta az eszemet tudom mindenkitől undorodik akinek nincs mit apíratnia a tejbe, oylanoktól is akiket nem ismer. A dö9ntés joga a kezében van és amíg csurgatják utánuk a férfiak a nyálukat, ahelyett hogy seggberugnák őket ez nem változik! Nincs bizonyítéka a bombanőnek arra hogy egyértelmnűen kijelentse kiben van a hiba. Az egész országban a 25-25 év közötti férfiaknak ninca korosztályukbéli bombanője. pedig ebben a korosztályban vannak bombanők. A 30 év feletti vagyonos férfiakra terveznek. Az idősebbekkel nem tud mit kezdeni a férfi korosztály szintén a sokkal fiatalabb pedig kiskorúnak minősül. A pénz és a hatalom iránti vágyad hiánya miatt jöün létre az undor. Ezt ne téveszd össze a jogos védekezéssel. Majd ha a jó fenekedet önzetlenül a gyári munkásra teszed akkor leszel ember a talpadon.
30/96 A kérdező kommentje:
Egy valamit tanulj meg. Itt nem lehet rosszul vagy jól csináljas valamit. Egy nőnél, ahogy nálad is levannak osztva a lapok. Aki tejel az megkap aki normális azt kerülöd. A saját sza"odat megennéd egy ház áráért ezt hidd el. Egy feladatod lenne hogy ne a hibákat keresd másokban hanem nézz magadba és próbáld meg boldoggá tenni úőgy hogy nem másoktól várod hogy gy ugráljanak meg viselkedjenek ahogy te fütyülsz. Emberileg egy nulla vagy a nyomába sem érsz a külföldi nőknek akik felülkerekedtek a hisztin. Aki teli van pénzel azt meglovagolod és szabad utat adsz neki. De mivel ilyet nem kapsz mert nem bombanő vagy ezért találkozol azzal akivel tudsz mert ha nincs ló jó a szamár is. De ez az ember soha nem fog megkapni téged , de nem azért mert benne van a hiba. Hanem mert beteg vagy és nem fogod kimondani soha neki hogy a milliomosokknak tartogatod magad. A tudat alattiod megállít abban hogy jól érezd magadat vele, keresed az indokot hogy valamibe beleköthessél és a szerencsétlen ha nem elég talpraesett meglátja hogy miylen söpredékkel van dolga és még magában keresi a hibát, ahelyett hogy kerülne és elítélne mélyen. Ilyen vagy, ezt mutatja az irományod. hisztis, beképzelt, tudatlan, támaszra szoruló, emberileg kis rezgészinten lévő senkiházi. Gépbbúvár. nem érted? Ha egy nő szexelni akar az szexelni fog. De nem azzal manapság aki udvarol neki hanem akiből hasznot húzhat innentől kkezdve pedig nem kérdés hogy semmit nem jelent a jó sítlus vagy a szép szavak csak pénz legyen és kész. Ezért tartunk itt. Meg nbem emelnéd a seggedet érte hogy elhitesd nem maga vagy az ördög inkább itt harcolsz. De azt kívánom legyen még egy pár ember aki borsot tör az orrod alá. Elöbb utóbb bebuksz ezt hidd el. Egy pár nő azért ment tönkre minden téren mert megtanította kesztyűbe dudálni az élet. Nem habzsi dőzsi meg kigoás, hanem elfogadás és tisztelet. Az igényeidet lehúzhatod a kukába.
Kapcsolódó kérdések: