Ide járnak olyan emberek is akik nem depressziósak?
Ja!
Ők teszik fel az ilyen kérdéseket:
"Életvidám, bulizós, érdeklődő természetű vagyok. Hogyan lehetnék életúnt, depressziós?"
<br><br><div style="width: 100%; margin: auto; display: block; background-color: #FFB6C1; color: #000080">Persze, a depresszióból már kigyógyultam, mostmár csak szimplán magányos vagyok ami nem sokkal jobb mint a depresszió.<br>
<br><hr style="width: 100%; height: 5px; border: 0; background-image: linear-gradient(to right, #FFB6C1, #000080, #FFB6C1);"><br>Ez egy jó kis oldal lenne, ha nem lenne ennyire elhanyagolva a fejlesztése. A tulajnak mostmár van elég pénze a reklámbevételekből, úgyhogy bérelhetne nagyobb tárhelyet, így megoldhatná hogy profilképet is lehessen feltölteni. Igaz, hogy ez nem társkereső, de amekkora igény van rá, éppenséggel lehetne egy ilyen rovat is. </div><br>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!