Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen emberek az ilyenek?

Milyen emberek az ilyenek?

Figyelt kérdés
Most hallottam a hírekben, hogy kiakarnak úgymond egy csalàdot, mert hogy életveszélyes a lakàsuk(ezt nem vitatom!)Mivel nem tudtak hova menni nem is tudtàk felújítani a lakàst bírsàgot kaptak!Tovàbbi eljàràsra is szàmíthatnak.Azt nem értem, hogy ha valaki szegény (4 gyerek van) és valóban nem tud hova menni , pénze sincs azt kikell rakni a lakàsból meg kell büntetni??Imàdom az ügyintéző p***at is..Benn ülnek légkondis helyen, meresztik a...-tudjàtok mit- és csak elutasítjàk az embert, nem tudnak soha semmit, hogy a feleteseikről és a törvényhózókról ne is beszéljek..Nyilvàn nekik megsem kottyan 2millàt kifizetni felújitàsra..Mióta bìrsàgoljàk a szegénységet?!Nem vagyok irigy csak kezd nagyon elegem lenni ezekből az újgazdag emberekből, akik azt hiszik mindent megtehetnek.(van tapasztalatom ebben a sógornőm is új gazdag panelből jött is csak ő "okosan" csinàlta-ha értitek-mindig megalàz mert úgye nem 4szobàs lakàsban élek meg van pici tartozàs, azt hiszi élösködöm az öccsén..stb elég bunkó velem)Bocsànat csak kikellett adnom magamból :(
2016. jún. 17. 18:59
 1/5 anonim ***** válasza:
"Most hallottam a hírekben, hogy kiakarnak úgymond egy csalàdot," Mi van??????
2016. jún. 17. 19:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Annyira szeretem, mikor ilyen véglények próbálnak megoldást találni egy olyan társadalmi problémára, ami messze túlhaladja az ő képességeiket. Akkor mondd, mi lenne az adott esetben a helyes? Szülni még négyet, felhalmozni még pár milliónyi tartozást, aztán..? Nem a szegénységet bírságolják meg, hanem a ki nem fizetett számlákat, kedves kérdező. A hivatali ügyintéző pedig olyan messze áll a gazdagságtól, mint te a pénzügyi diplomától...
2016. jún. 17. 19:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Hű, megvolt a mai agyhalál ettől a csepűrágótól.
2016. jún. 17. 19:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Hmm köszönöm a kedves szavakat kedves kommentelők.Amiről ti beszéltek az a VII.kerületi csalàd akiket nem fizetés miatt akarnak kirakni.Akikről én beszélek Tiszalölön
2016. jún. 18. 08:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Vagyis Tiszalökön élnek és azért akarnàk kirakni őket mert nincs 2milliójuk a felújitàst elvégezni, arról nem beszéltek , hogy közmű hàtralékük lenne..nyilvàn akkor nem akadtam volna ki.Amugy meg ne mondja nekem senki , hogy minden hivatali tyúk okos és mindenhez ért megfelelő tàjézkoztatàst ad?Ha így lenne nem lenne a ràdió kabaréban Aradi Tibor ott felejtett mikrofon sorozatában olyan rész, amikor az ügyintézőket parodizàljàk.:) Úgy, hogy erről ennyit.Örülök, hogy mindenki jól él nincsen gondja csak így tovàbb ;) Üdv a csepűràgó ;) ;)
2016. jún. 18. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!