Mi ez az igazságtalanság emberek?
Sziasztok!
Szóval 3 rétegre osztódunk fel...
Vannak a tökéletes emberek akik mindenből a legjobbat hozzák,jó képüek,okosak és még sorolhatnám ezek az emberek mindent megkapnak szó szerint mindent.
Vannak a normál fajta emberek akik mondjuk okosak de nem jó sportolók...vagy jól néznek ki de hülyék
Utána jönnek a kuka emberek (nem akarok ezzel senkit se megsérteni még mielött valaki magára venné) Én is ide tartozok...Szarul nézek ki,nem vagyok okos,nem vagyok jó spórtoló,nincs meg mindenem.
És én úgy látom hogy ez nem fog soha változni örökre fenmarad már ez az úgy kifejezett emberi besorolás.
Ne gyertek nekem hogy nincs tökéletes ember mert ismerek párat akik igen is azok...mindenben és én úgy veszem észre hogy akik a legalsó kategóriába tartoznak azok nem is kapnak esélyt hogy legyen belőlük valaki...
Miért van ez?
Mert nyilvánvalóan komplexusod van és alacsony önértékelésed, így nem tudod normálisan látni a többi embert, általánosítasz, és a társadalmat meg a géneket meg mindent a világon okolsz azért, mert te éppen semminek nem érzed magad?
Egy kérdés sem ennyire egyszerű. Valóban nincsenek tökéletes emberek, még ha azt is gondolod ismerőseidről, hogy tökéletesek.
Először az önértékelésen javíts.
3 réteggel nem értek egyet.
Tényleg vannak a tökéletesek.
Vannak akik valamiben elég jók, kinézet, ész, valami tehetség.
Alattuk jönnek az átlagos emberek.
Ez alatt a kuka.
Szóval attól, hogy átlagos vagy, attól nem kuka. Kuka az aki nem tud megélni a saját lábán, semmit se tud elérni a saját hibái miatt.
Te inkább egy elszomorodott átlagos ember vagy, akiből kuka lesz ha nem változtat.
Tanulni, célokat kitűzni soha nem késő.
A kinézet is elhatározás függvénye, kondi bérlet egy 10-es, rendes kaja a mostani+10-20e ft, és már meg is van a szuper kinézet.
Ész? Tanulni ingyen van.
Jah, hogy ehhez elhatározás, kitartás kell?
Sajnálom, nem mindenki kapja meg ezeket alapból, ha nincs meg akkor megszerzed.
Valamiben mindenki tehetséges. Ezt meg kell keresni, meg kell találni. Ha megvan, az óriási önbizalmat ad. Nézd meg Woody Allent, például... nem az első kategória, a besorolásod szerint, úgy ránézésre.
A kisugárzás nagyon fontos, öltözködéssel, stílussal (hiteles viselkedésre gondolok, nem csecsebecsékre) is rengeteget lehet dobni rajta.
Plusz ami nagy tanulság, hogy sokszor olyannak látnak mások, amilyennek te akarod láttatni magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!