Miért a nyugdíjasoké a Világ?
nem az övék a világ :D
ők jobb esetben sokat dolgoztak már, viszont a nyugdíjuk nagy részének nem sokra elég...
a családok a gyerekekre is kapnak támogatást...
ne várd már el, hogy életed végéig az állam tartson el, örülj neki, hogy a kezdésben és a végében kapsz támogatást...
22F
Nem az övüké a világ.
Persze, hogy kell nekik a támogatás, hiszen a nyugdíjak elmaradnak a fizetésektől. Ráadásul idősebb korban már nem is szívesen alkalmaznak. Valamiből meg meg kell élni.
Én még sose éreztem, hogy az én hátrányomra kapnának bármilyen kedvezményt is.
Arról meg nem a nyugdíjasok tehetnek, hogy nincs elég munka.
Apósom nyugdíja 330 000 , anyósé 120 000. Az összesen 450 000 Ft /hó... És nem fizetnek hitelt, nem költenek a gyerek dolgaira... Szóval nagyon jól élnek.
Egyik ismerősünk 70 000-et kap, felesége 80 000-et és 2 gyerekük van...
Azért ez elég durva különbség.
Én meg nem tudok félretenni a fizumból semmit. Remek...
Atlagokat nezz, ne pedig mindenfele kisnyugdijasokat huzz elo a cilinderbol.
rokonok kozott van olyan nyugdijas hazaspar, akiknek netto 300e forint a nyugdijuk osszesen. Sok kisgyerekes csalad kevesebbol gazdalkodik.
Magyarorszagon a fizetesekhez kepest tul magasak a nyugdijak, ezek kifizetese oriasi terhet ro a tarsadalomra. A magyar nyugdijasok jelentos resze messze nem dolgozott 40 evig, es jarulekot sem nagyon fizetett.
Nyugdijat emelni kotelezo, pedig egy nyugdijemeles osszegebol meg lehetne oldani pl. a magyar felsooktatas rengeteg problemajat...
Az orszagban nulla a perspektiva, nyuggeraj van, nem csoda hogy a mai fiatalok inkabb lelepnek kulfoldre, meg mindig jobb a nemet nyugdijasokat eltartani, mert azok legalabb nem szipolyozzak ki a dolgozo reteget.
8: És akkor szerinted minden nyugdíjas annyit kap, mint a te apósod és anyósod? Hát nem :)
Nyilván, amíg dolgoztak, addig is kiemelkedően magas volt a fizetésük. A nyugdíj kisebb összegű, mint a fizetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!