Miért lesznek az emberek egyre fiatalabban depressziósak?
Amit az első mond, plusz a sok gyökér ember.
Nálam konkrétan már tíz éves korom előtt elkezdődött a betegség kialakulása, köszönhetően a csodálatos oktatási rendszernek.
„A demokrácia a kormányzat rossz formája, amely azonban még mindig jobb az összes többinél.”
Ezt pedig Winston Churchill mondta.
Már valaki egyszer megválaszolta régebben, én most leírom ugyanazt plusz amit még én is gondolok:
1. Egyre rohanóbb életmód.
2. Média.
3. Szar mérgezett kaják.
4. Túl sok, és egyre több információ, tudás elsajátításával való reménytelen küzdelem.
5. Idő előtti szexuális kiégés (érzelmek alapból nuku).
6. Igények rohamos növekedése.
7. Anyagi kilátástalanság.
8. Politikai és/vagy történelmi világnézet, mellyel a lakosság minimum felét szennyezik nap mint nap, és ezek közül sokan agresszívvá is vállnak, de közben élvezik miközben vitatkozhatnak egy adott csatorna politikusával TV nézés közben.
9. Hála az orvostudománynak, sok, a természet által halálra ítélt egyed életben marad (sajnos én is ilyen vagyok).
10. És hogy kerek szám legyen, a fejlődő informatika és egyéb tudományok, melyekkel szépen degradálódunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!