Szerintetek mi oka lehet, hogy mostanában egyre több kiskamasz, főként 11-15 éves lányok depressziósak lesznek? Mi oka lehet valakinek 15 év alatt depizni? Ez lesz a jövő legelterjedtebb betegsége talán?
Tinédzser kor elején a legkritikusabb magával az ember. Ilyenkor még az osztály másik fele még kamasz, ami a leggonoszabb életkor. Ebből következőleg hajlamosabbak szívre venni a többiek b-szogatását.
Emellett még lehet amit az első is mondott; látják a tévében, a neten hogy a tinédzserkornak kéne a legjobbnak lennie. Semmi pattanás, magány, reménytelen szerelem, ááh, csak barátok, szépség, szórakozás, népszerűség...
Egyik se depressziós gyakorlatilag, cvssk fáj a világ és sajnálják magukat. Jó 10 éve én is ezt csináltam, nevetségesnek érzem magam, sőt inkább szánalmasnak.
Ez nem betegség, csak feltűnési viszketeség.
Kamaszkor az tele van problémákkal. Nem mintha más életszakasz nem lenne. De ilyenkor érzékenyebbek szerintem, nincs sok tapasztalatuk és csak az őket érő rosszat látják, érzik. Az nem depresszió, itt írja ki minden második kis nyafogó kis hülye gyerek, hogy 'ő hónapok óta depressziós'. Az persze, soha egy kérdés sem jön úgy, hogy szomorú vagyok/szarul vagyok, hanem depresszió bla bla. Én magam sem tudom milyen a depresszió, de szerintem nem olyan hogy felmegyek netre sírni. Aki depressziós, az nem lát kiutat, egyfolytában sír, és rosszul van. Okai, amiért szomorúak, azt leírták előttem. Modellek amik élnek bennünk és nem érik fel azokat, a sok beszólás, b*szogatás.
Dehogy lesz, ezek nem is betegek, ahogy említettem kis tinik, akikre mindenre érzékenyek, majd kinövik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!