Izomsorvadásom van, a szüleimmel élek. Ők nagyon rendes, aranyos emberek. Rettentően tisztelem őket, hogy nem hagytak magamra. Ahogy múlik az idő egyre inkább félek , hogy elvesztem majd őket. Egyrészt mert nagyon szeretem őket és hiányozni fognak. Másrészt meg rámtör a mi lesz velem érzés. Teljes ellátásra szorulok.
Testvérem nincs, csak unokatestvér.
Van egy ingatlanunk, egy ikerház, Bp.-hez közel. Szerintetek ebből van valami reményem majd megteremteni az élet lehetőségét?
Hogyan gondolkodjak előre, mit tegyek? Annyira félek.
Szerintem ejl igy, ahogy masok. Ne foglalkozz ezzel.
Sporolj kicsit majd a rosszabb idokre esetleg.
Egy csomo ember van, aki igy el. Pl. Stephen Hawking.
2015. máj. 26. 15:12
2/5 anonim válasza:
Mindenféleképpen a ház nagy segítség lesz. Olyat is el tudok képzelni, hogy abban a házban, egy ápolót lehet fogadni, aki gondoz életed végéig, és a fizetség a ház tulajdonjogának átadása. Ha elég nagy a ház, akkor akár egy család is beköltözhetne szüleid után oda, akár olyanok, akiknek nem telne saját házra, és ha egy család ott van, akkor szinte semmi plusz munkájukba nem telne, hogy téged ellássanak, legalábbis az étkezést, mosást simán meg tudnák oldani egybekötve a saját életükkel. A szüleid elvesztése egy másik gond, azzal sokan küzdenek, és sokan nem is tudnak vele megbirkózni, eleve a halálra a legtöbben nem szívesen gondolnak.
2015. máj. 26. 15:22
3/5 anonim válasza:
Hány évesek a szüleid? És te hány éves vagy? Lehet hogy még egy nagy csomó ideig nem kell gondolkodnod ilyen dolgokon. Egy ápolónőt tényleg lehet fogadni. Vagy ki tudja milyen barátra számíthatsz majd a nehéz helyzetben. Sosem tudhatod :-) A szülei elvesztése pedig mindenkinek egy hatalmas érvágás, ez nem egyéni probléma számodra. És gondolj arra hogy biztos lehetne a helyzeted ennél rosszabb is akár. Az pl tok nagy előny hogy van házad.
2015. máj. 26. 23:07
4/5 anonim válasza:
Manapság annyi egyedülálló / özvegy idősebb nő él munka nélkül, biztos találnál egy kedves nőt aki segítene majd neked.
2015. máj. 26. 23:09
5/5 anonim válasza:
Szeretem amikor Hawkingal példálóznak...
Komolyan, nem túnik fel, hogy a faszi korunk legnagyobb zsenije? Ez a tanácsotok? Legyél zseni, ha már mozgássérült vagy, nem nagy cucc. Semmi sincs veszve.
A félelem jogos egyébként, olvass utána, nem tudom, hol van helyileg az ingatlan, mindensetre számos településen működik helyi segítő szolgálat, vedd fel velük a kapcsolatot. Nem lehetetlen az önálló élet számodra, de nyilvánvalóan igénybe kell venned ilyen, és ehhez hasonló szolgaltatásokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!