Mostanában miért divat egyre fiatalabban szidni a "mai fiatalokat"?
Amikor én voltam tizenéves, úgy 10-15 éve, még ezt meghagyták az akkori ötven évestől idősebbeknek. Mostanában meg azt látom, hogy az én korosztályom (25-30), meg úgy általában a húszasok vannak nagyon rákattanva a témára. Állíthatom, hogy ők sem voltak különbek, tudom, hiszen egyidősek vagyunk.
A legsúlyosabb az volt, mikor valaki a 13 éveseket szidta, hogy miért viselkednek úgy, ahogy, bezzeg ő nem ilyen volt annak idején. Aztán rákérdeztek, hogy hány éves és az volt a válasz, hogy 14.
Úgy gondolom, hogy egy huszonéves felnőtt embernek már kellene annyira felnőttnek lennie, hogy ne az utána következő generációval méregesse össze magát gyerekes módon. Annyira pedig még nem idős, hogy értetlenül bámulja, hogy mennyire megváltozott a világ a kamaszkora óta.
Ennyire fontos, hogy különbnek tűnjenek másoknál, vagy mi ennek az oka?
"Annyira pedig még nem idős, hogy értetlenül bámulja, hogy mennyire megváltozott a világ a kamaszkora óta. "
De, igen.
A világ változása gyorsul, deformálódik az értékrend, és ez olyan ütemben, hogy amihez egy generációval ezelőtt kellett 40 év, ahhoz most kell 15.
.... de ezek szerint te is ilyen tini voltál.
így már nem meglepő.
Az 5-ös válaszban írtam le, hogy milyen. -.-'
ebből:
"az én korosztályom (25-30), meg úgy általában a húszasok vannak nagyon rákattanva a témára. Állíthatom, hogy ők sem voltak különbek"
Nah, én különb voltam, tessék.
Gyanús hogy azokat akiket zavar a mostani tinik viselkedése, ők is különbek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!